Cloud 3 oyunlarda ayak seslerini nereden geldiğini anlamıyorum

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
clloud 3 wireless aldım ayak seslerini çok duyamıyorum eq ayarlarıdnan mı kaynaklı dolbim var yardımcı oursanız sevinirim

Dolby ayarlarını yaptın mı?

yok hocam dolbyim var ama yapamadım bildiğiniz ayar varmıdır?
dolby nin game modunu seçersen daha iyi olur ben müzik dinlerken müzik modunu film izlerken film modunu kullanıyorum sende game modunu seç oyun oynarken

dolby nin game modunu seçersen daha iyi olur ben müzik dinlerken müzik modunu film izlerken film modunu kullanıyorum sende game modunu seç oyun oynarken
onları hiç ellemeden mi seçiyim ayarlaeı yoksa detailed balanced gibi ayarlar var onları seçiyormusun

clloud 3 wireless aldım ayak seslerini çok duyamıyorum eq ayarlarıdnan mı kaynaklı dolbim var yardımcı oursanız sevinirim
Cloud 2 kadar iyi değil çünkü Dolby ile az da olsa düzeliyor

Dolby atmos ayarlarına redditten bakabilirsin orda en iyiler oluyor genelde.

Benim attığım ayarları begenmissiniz aslında. O ayarları yapinca gayet iyi oluyor

Benim attığım ayarları begenmissiniz aslında. O ayarları yapinca gayet iyi oluyor
unuttum ben kusura bkamyın hocam gayet güzel şuan herşeyi algılıyorum müzik dinlerken müzik şeyini açıyorum eq ayarınıda yaptım gayet her şey güzel şuan ama tek sıkıntı deri pedini değirmem gerekiyor önerebileceğiniz kumaş ped varmıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri