Neler Yeni

Cloud 3 wireless dtsX açılmalı mı?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
cloud 3 wireless aldım. Uygulamasını indirdim dtsX modu kapalı gözüküyor açmalımıyım? Valorantta kullanmak için aldım. Valorant için iyi bir ayarmıdır?

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murathan Çoban
cloud 3 wireless aldım. Uygulamasını indirdim dtsX modu kapalı gözüküyor açmalımıyım? Valorantta kullanmak için aldım. Valorant için iyi bir ayarmıdır?
Kendi uygulamasından DTS:X kapalı kalsın. Ekstradan DTS Unbound uygulamasını açıp oradan aktif et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Merlin

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyor
ordan tıkladım lisans yazısına ses değişti bi anda daha iyi oldu sanki. Arkada müzik değişti
farkını anlamak için nereden kapatabilirim. Buldum neyse. Bu arada cidden süpermiş iyiki açmışım dtsxi. Şarkıyı yaşıyor gibiyim şuan muazzam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. Ben de Cloud 3 kullanıyorum DTS Unbound uygulamasıyla cidden fark ediyor
hocam birde ne ile şarj ediyosunuz anladığım kadarıyla çift taraflı type c kablosunun bi ucunu kulaklığa bi ucunu type c adaptöre takıyoruz değil mi? bende 20w apple type c hızlı sarj adaptörü var 15 pro telefonumun orjinal adaptör appleden almıştım. Onunla sarj edebilirim değil mi?

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murathan Çoban
hocam birde ne ile şarj ediyosunuz anladığım kadarıyla çift taraflı type c kablosunun bi ucunu kulaklığa bi ucunu type c adaptöre takıyoruz değil mi? bende 20w apple type c hızlı sarj adaptörü var 15 pro telefonumun orjinal adaptör appleden almıştım. Onunla sarj edebilirim değil mi?
Adaptör ile şarj etmek zarar verebilir. Bilgisayarınızın USB portlarından etmeniz daha sağlıklı olacaktır. DTS Unbound uygulaması şarkıdan ziyade oyunlarda ses kasmak için çok daha faydalıdır. Asıl farkı orada daha iyi anlayacaksınız.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaptör ile şarj etmek zarar verebilir. Bilgisayarınızın USB portlarından etmeniz daha sağlıklı olacaktır. DTS Unbound uygulaması şarkıdan ziyade oyunlarda ses kasmak için çok daha faydalıdır. Asıl farkı orada daha iyi anlayacaksınız.
Ama boğuk ses geliyor valorantta baya kötüydü dts unbound. Birde kasadaki usb portları type c değilki nası sarj edeyim

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murathan Çoban
Dönüştürücü alarak takabilirsiniz. Açıkçası valorantta da denedim biraz ses farklı geliyordu alıştım ama ses kasma olarak gayet güzeldi. Diğer FPS oyunlarında da denedim güzeldi.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
Dönüştürücü alarak takabilirsiniz. Açıkçası valorantta da denedim biraz ses farklı geliyordu alıştım ama ses kasma olarak gayet güzeldi. Diğer FPS oyunlarında da denedim güzeldi.
Valla ben kapalı tutma kararı aldım öyle bir boğukluk varki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom