Geçilir diye düşünüyorumAsus tuf H3 wireless'tan geçilir mi
Bir ima var gibiBeyler az önce kutuyu açtım ve kullanıyorum gayet güzel memnun etti ayar yapmadan oyun oynadım sesler iyi uygulamasını kurup dtx aktif yaptım daha bi güzel oldu ayarla uğraşsan çok çok iyi olur 120 saat pil süresi mikrofonu kullanmıcam daha fazla pil süresi verir efsane birşeymiş valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi iyi güzel de bu kablo ne bununla nasıl şarj edicez kısacık
Birde normal mi bilmiyorum sessize alıyorum sonra sesi açıyorum yavaş modda yükseliyor normal de hemen ses yükselmesi gerekiyorBir ima var gibi
https://app.hb.biz/oU4BQgEvWpJ2 ne farkları varHyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud III 77Z45AA Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HyperX Cloud III 77Z45AA Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu kulaklığa ne oldu bi anda devlet mi dağıtmaya başladı çok güzel fiyatmış.HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud III 77Z45AA Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HyperX Cloud III 77Z45AA Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
aslında 250 kupon vardı pazaramaPazarama'da Kuveyt Türk kampanyası var 250 lira indirim yapıyor. 3150 6 taksit oluyor bilginize.
İlk alışveriş içindi heralde. Zaten indirimli haliydi kupon ekleyince o indirimi iptal ediyo, çakallık yapıyorlar. Aynısını N11'de yapıyor.aslında 250 kupon vardı pazarama
250 di kuveyt desen 3k gelirdi ama geçti artık kupon bitirmişler
yok kupon olunca 3250 oluyor sonra kuvetyle alınca anında kart harcamalar 250tl iade oluyor 3k geliyordu ben kampanya kullandım için almadım ama kablolusunu 12 taksitle 2k geldiİlk alışveriş içindi heralde. Zaten indirimli haliydi kupon ekleyince o indirimi iptal ediyo, çakallık yapıyorlar. Aynısını N11'de yapıyor.