Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Muzlusüt

80+
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Nova 7, hs80 ve sennheiser accentuma göre ses kalitesi olarak nereye koyarsınız hocam.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin

Cloud Alpha S’ten buna geçmeye değer mi?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
konudakı kulaklık cıdden bu fıyata alınır mı? ve rakıplerı hangı kulaklıkllar olur fıyata bakmadan
Bu fiyata çok iyi ben ilk çıktığında pahalı bir fiyata almıştım bu bütçede rakiplerinden çok iyi.Mesela barracuda x den kat ve kat iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nova 7, hs80 ve sennheiser accentuma göre ses kalitesi olarak nereye koyarsınız hocam.
Oyun olarak cloud daha iyi gibi ama karma kullanım olarak en iyisi sennheiser.Hem müzik,dizi ve oyun diyorsan nova 7 derim.Oyun oynamam diyorsan sennheiser.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
cloud 3 ler neden bu kadar ucuzladı yaklaşık 2 ay önce 2800 e almıştım amazondan sonra 200 tl iade falan yaptı naystanda 300 tl geldi.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
konudakı kulaklık cıdden bu fıyata alınır mı? ve rakıplerı hangı kulaklıkllar olur fıyata bakmadan
Nova 7 ile aynı hissiyatta nova 7 nin fiyatı malum 2 katı.Ama nova 7 de bluetooth var dışarda kullanması daha rahat.

Tekrar 3250 tl ile stokta almak isteyenlerin bilgisine
Ben 5 küsür paraya almıştım hype zamanları şuan neden bu fiyata veriyorlar garip.Bu arada 5k verip alınacak bir kulaklık sadece dışarıda kullanmak biraz zor olur.Bu paraya almayı düşünüpte almayan varsa alsın.Çok iyi fiyat.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Nova 7 ile aynı hissiyatta nova 7 nin fiyatı malum 2 katı.Ama nova 7 de bluetooth var dışarda kullanması daha rahat.

Ben 5 küsür paraya almıştım hype zamanları şuan neden bu fiyata veriyorlar garip.Bu arada 5k verip alınacak bir kulaklık sadece dışarıda kullanmak biraz zor olur.Bu paraya almayı düşünüpte almayan varsa alsın.Çok iyi fiyat.
dışarısı için gerek yok buds fe var

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
Cloud Alpha S’ten buna geçmeye değer mi?
Hocam bunun kırmızı yerinde soyulma oluyor mu ? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz birde yazar mısınız

Hocam bunun kırmızı yerinde soyulma oluyor mu ? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz birde yazar mısınız

Alıntı

Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Hocam bunun kırmızı yerinde soyulma oluyor mu ? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz birde yazar mısınız? Cloud serisinde kırmızı yerinin soyulması oluyor mu ? Ve ne kadar süre kullandınız

Alıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom