Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Murat Aslan
Hocam bunun kırmızı yerinde soyulma oluyor mu ? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz birde yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunun kırmızı yerinde soyulma oluyor mu ? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz birde yazar mısınız

Alıntı
Teknolojik cihazlarımı çok dikkatli kullanırım bende hiç soyulma olmadı

2024 ocakta almışım sıkıntı yok.5k gibi bir fiyata almışım kazığı yemişiz

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan

Ne kadar süre kullanmada olmadı bende dikkat ederim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Valla herkes farklı bi yorum yapıyor anlayamadım az önce de youtube de birini izledim kulaklık çok büyük diyor almayın diyor :D başlığı da viodeyu izlemeden cloud 3 alma diye koymuş :D yorumlar da adamın bilgisizliğinden bahsedilmiş düzgün bi inceleme bulamadıım :D

Mümkünse izlemeyin biraz boş inceleme olmuş

kargoya verilmiş benim
Şu adamı izlemeyin. HS80 Max'i bile beğenmemiş. Üzerine Cloud 2/3'ü de beğenmemiş :D :D

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
Arkadaşlar ses düzeyi ve kalitesi tatmin etmedi, dışarıya çok ses veriyor. Mikrofon arka plandaki tüm sesleri alıyor. Ben iade ettim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan

Memnun musun hocam peki. 1 yıl olmuş bende şimdi sipariş verdim. Kırmızı olanı. N11 den. 250 fazla verip amazon göndericili ama satıcısı owergame olandan verecektimde heralde n11 sorun çıkarmaz diye süşündğm n11 den aldım

Arkadaşlar ses düzeyi ve kalitesi tatmin etmedi, dışarıya çok ses veriyor. Mikrofon arka plandaki tüm sesleri alıyor. Ben iade ettim.
Hocam ayarları yaparsan ses düzeyi ve mikrofon düzelir diye düşünüyorum. Bir kaç kişi öyle demişti. Kablosuzda aşırı yüksek ses olmuyor diye biliyorum zaten helede bu fiyat bandında böyle bir kulaklık çok zor diye düşünüyorum malzeme kalitesi v.s v.s ve kablosuz bende arada kalmıştım şimdi verdim siparişi yüksek ses seven birisi değilim zaten

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
Memnun musun hocam peki. 1 yıl olmuş bende şimdi sipariş verdim. Kırmızı olanı. N11 den. 250 fazla verip amazon göndericili ama satıcısı owergame olandan verecektimde heralde n11 sorun çıkarmaz diye süşündğm n11 den aldım

Hocam ayarları yaparsan ses düzeyi ve mikrofon düzelir diye düşünüyorum. Bir kaç kişi öyle demişti. Kablosuzda aşırı yüksek ses olmuyor diye biliyorum zaten helede bu fiyat bandında böyle bir kulaklık çok zor diye düşünüyorum malzeme kalitesi v.s v.s ve kablosuz bende arada kalmıştım şimdi verdim siparişi yüksek ses seven birisi değilim zaten
Reddit'te ki ayarları yaptım best setup yazan. Harbiden tatmin etmedi beni. Dışarıya çok ses vermese kullanırdım da her yerden duyuluyor valla.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
cloud 2 core var gecılır mı vatan ben de ındırımden almıstım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
Reddit'te ki ayarları yaptım best setup yazan. Harbiden tatmin etmedi beni. Dışarıya çok ses vermese kullanırdım da her yerden duyuluyor valla.
Hocam bende karşılaştorma videosu izledim. Blackshark v2 pro 2023 arasında kalmıştım. Evet o daha iyi yalıtım olarak belki ama kafayı çok sıkıştırıyormuş. Ben konfor daha önemli benim için. Çok yüksek sesle zaten dinleyemem aşırı yüksek açmazsam fazla çıkmaz. Çıksa bile kafamı sıkmasın konfor önemli benim için. Zaten yüksek ses seviyesi sevmiyorum araba hariç. Arabada da çok dinliyom bari evse az olsun baş ağrısı olmasın 😂😂

efeodin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Efe Şeker
bu kulaklık müzik film izlemek için çok da iyi değil dimi oyun için daha iyi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
cloud 2 core var gecılır mı vatan ben de ındırımden almıstım

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Arkadaşlar ürünü aldımda yani yaklaşık 5 senedir cloud 2 kullanıyorum bu ikinci Cloud 2 kulaklığımım çok memnunum ses seviyesi gayet iyi benim için artık kablolu sıktığı için ilk kablosuzumu aldımda ama yorumlar malum ses kısık deniyor varmı cloud 2 den geçiş yapan

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
Arkadaşlar ürünü aldımda yani yaklaşık 5 senedir cloud 2 kullanıyorum bu ikinci Cloud 2 kulaklığımım çok memnunum ses seviyesi gayet iyi benim için artık kablolu sıktığı için ilk kablosuzumu aldımda ama yorumlar malum ses kısık deniyor varmı cloud 2 den geçiş yapan
Cloud 2 sesi azdı, güncelleme yapmıştım ses yükselmişti o halde windows ses seviyesi 16da kullanıyodum. Cloud 3'e geçtim bunda seviye 22'de kullanıyorum. Cs2'de cloud 2'yi 24-26-28de kullanıyordum, Cloud 3'de Cs2'de 40'ta kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom