Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
İsrafil can
:D Ne bileyim incelemelere baktım hiç böyle diyeni görmedim hocam normal standart bi kulaklık nasıl bi büyüklük olması gerekiyor
hocam clouud core 2 için küçük olduğunu söylüyorum onunda incelemesini göremedim ben

hocam clouud core 2 için küçük olduğunu söylüyorum onunda incelemesini göremedim ben
Valla herkes farklı bi yorum yapıyor anlayamadım az önce de youtube de birini izledim kulaklık çok büyük diyor almayın diyor :D başlığı da viodeyu izlemeden cloud 3 alma diye koymuş :D yorumlar da adamın bilgisizliğinden bahsedilmiş düzgün bi inceleme bulamadıım :D

Mümkünse izlemeyin biraz boş inceleme olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargoya verilmiş benim

Ekler

• 1732790690601.png
    1732790690601.png
    542.3 KB · Hit: 70
Son düzenleme:

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Arkadaşlar kulaklığı alıpta iade edip etmeme konusunda olanlar yaklaşın:) mediamarkt müş hiz aradım. Kulaklığı açıp kullandıktan sonra memnun kalmaz isek kutuya zarar vermeden tekrar iade etme şansımız var mı dedim . Evet iade edebilirsiniz dediler. Özellikle sorduğu soru şuydu kulaklığını kulakiçi değil dimi dediler?

bende yok kulaküstü oyuncu kulaklığı dedim. Geldiği zaman deneyeceğim memnun kalmaz isem iade ederim

CptSpork

80+ Bronze
3 aydır kullanıyorum ses kasma konusunda gayet başarılı.
Sağolun hocam gelince artık bakıcaz ekstra bir ayar vs gerekir mi valorant için eq ayarı filan yaptınız mı stock haliyle mi kullanıyorsunuz

CptSpork

80+ Bronze
Valla herkes farklı bi yorum yapıyor anlayamadım az önce de youtube de birini izledim kulaklık çok büyük diyor almayın diyor :D başlığı da viodeyu izlemeden cloud 3 alma diye koymuş :D yorumlar da adamın bilgisizliğinden bahsedilmiş düzgün bi inceleme bulamadıım :D

Mümkünse izlemeyin biraz boş inceleme olmuş

kargoya verilmiş benim
Bu videoyu ben de gördüm. Bomboş video. Kısık ses sorunu felanda yaşamadım. Firmware güncellemesi bile yapmadım.

Sağolun hocam gelince artık bakıcaz ekstra bir ayar vs gerekir mi valorant için eq ayarı filan yaptınız mı stock haliyle mi kullanıyorsunuz
Stok haliyle kullanıyorum hocam pek uğraşmadım ama redditde eq ayarları mevcut.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
bumu corsair voidmi razer barracuda x mi hangisi ve neden

Bu videoyu ben de gördüm. Bomboş video. Kısık ses sorunu felanda yaşamadım. Firmware güncellemesi bile yapmadım.

Stok haliyle kullanıyorum hocam pek uğraşmadım ama redditde eq ayarları mevcut.
Evet aşırı boş hemde pek bilgisi olmadan eleştiri yapmış yarıya gelmeden kapattım.
Sağolun hocam

Söylediğin 2 kulaklığı da ele :D bunun içinde gelince bakıcam :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,829
İsim
Emir
Cloud 3.Corsair void kullandım dip sesten garantiye iade raporu çıkardı.Barracuda x zaten kötü bir kulaklık.2k indirimde aldım rafa kaldırdım.Malzeme kalitesi de ses performansı da geride kaldığını düşünüyorum.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
arda
Açıklık getireyim almayı düşünenlere ve iptal etmeyi düşünenlere. Kulaklığın kafa bandı sapa sağlam tutmuyor, kullanımda genişliyor geri küçültmeniz lazım. Kullanan insanların bazıları menteşelerde zamanla gevşeme olduğunu ve ses yaptığını söylüyor. Müzik ve film tarzı normal kullanımda kullanırım diye düşünenler almaktan vazgeçsin çünkü tatmin etmeyecektir. Baslar neredeyse yok gibi. Adı üstünde oyuncular için özel yapılmış bir kulaklık. Kaliteli müzik dinleme beklentisi ile alanlar almasın.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,829
İsim
Emir
Açıklık getireyim almayı düşünenlere ve iptal etmeyi düşünenlere. Kulaklığın kafa bandı sapa sağlam tutmuyor, kullanımda genişliyor geri küçültmeniz lazım. Kullanan insanların bazıları menteşelerde zamanla gevşeme olduğunu ve ses yaptığını söylüyor. Müzik ve film tarzı normal kullanımda kullanırım diye düşünenler almaktan vazgeçsin çünkü tatmin etmeyecektir. Baslar neredeyse yok gibi. Adı üstünde oyuncular için özel yapılmış bir kulaklık. Kaliteli müzik dinleme beklentisi ile alanlar almasın.
Kullanicisisiniz degil mi?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Evet aşırı boş hemde pek bilgisi olmadan eleştiri yapmış yarıya gelmeden kapattım.
Sağolun hocam

Söylediğin 2 kulaklığı da ele :D bunun içinde gelince bakıcam :D
aga bakınca atsana incelemesini alcamda hangisini alsam diye düşünüyom

aga bakınca atsana incelemesini alcamda hangisini alsam diye düşünüyom
Knk alacaksan bunu alıcaksın yani :D diğer 2'sini ele çöp 2 ürünü de kullandım corsairi sıfır 1900'e almıştım aldım direk sattım knk o derece özellikle 16 saat şarj süresi hahhaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,744
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32