Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
Kullanicisisiniz degil mi?
Cloud 2 kablolu kullandım aynı zamanda cloud 3 kablolu da deneyimleme şansım oldu. Şuan aktif olarak g pro x kablolu kullanıyorum. G pro x wireless modeli de elimde var fakat ses yüksekliği ve ses kalitesi kablolu kadar tatmin etmediği için abime verdim kabloluya döndüm.

Cloud 2 kablolu kullandım aynı zamanda cloud 3 kablolu da deneyimleme şansım oldu. Şuan aktif olarak g pro x kablolu kullanıyorum. G pro x wireless modeli de elimde var fakat ses yüksekliği ve ses kalitesi kablolu kadar tatmin etmediği için abime verdim kabloluya döndüm.
Hocam şimdi cloud 3 wireless kullandınız mı kullanmadınız mı?

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
Elimde 2 adet kulaklık var iptal edecektim ama çok hızlı kargoya verdiler :) ilgilenen olursa Bursa içi aynı fiyata verebilirim

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
Hocam şimdi cloud 3 wireless kullandınız mı kullanmadınız mı?
Kulaklık aynı kulaklık. Wireless modelini denemedim ama kablolu kulaklıkların daha iyi ses verdiğini herkes biliyor zaten. Tabi ki aynı sürücü ile birlikte. Kablolu model bile tatmin etmedi siz düşünün.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Knk alacaksan bunu alıcaksın yani :D diğer 2'sini ele çöp 2 ürünü de kullandım corsairi sıfır 1900'e almıştım aldım direk sattım knk o derece özellikle 16 saat şarj süresi hahhaha
peki bu modelin kablolu ve kablosuzunun tek farkı kablosuz olmasımı performans farkıda varmı

peki bu modelin kablolu ve kablosuzunun tek farkı kablosuz olmasımı performans farkıda varmı
Valla bilmiyorum o kadar incelemedim şuan razer barracuda x kullanıyorum kronik sağ taraftan ses azalma problemi var ses tekerleği ile oynadığın zaman düzeliyor corsair void elite çok ağır ses seviyesi düşük batarya süresi az aldım 1 saat kullandım geri çıkarıp sattım

cloud core wireless (1. model) ve corsair void mevcut hocam.Bir anlık hevesle aldım ama cloud 3e sıra gelmeyeceği için gerek yok..
Void gerçekten görünüş olarak çok güzel ama asla kullanılacak bir ürün değil çok ağır ve şarj süresi çok berbat 1 saat kullandım direk sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o sırada kablo ben yoğum :D ihihih

Gurkanpiro

80+ Platinum
Top Bottom