Neler Yeni

Cloud Core Performansı

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
İptal mi etsem kararsız kaldım. Kargolamadım henüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereye takmam lazım? Anakart 2.0 mı 3.0 girişe mi?
3.0 girişine takman daha iyi olur

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Bakalım hocam ya hele bir gitsin iadenin kabulu de kesin değil zaten.
Amazon iadeni her türlü alıcak merak etme o konuda sıkıntı olmaz. Ben corsair void elite wireless kullanıyordum bunu 950 tl ye alıp kullanmaya başladım 1 ay oluyor kullanmaya başlayalı ilk başta dts ile kullandım hoşuma gitmedi default ayarları ile kullanmaya devam ettim 3 4 gün kullanınca alıştım sese ilk gün başımı ağrıttı hatta rahatsız etti biraz kafamı da ancak yeni kulaklık sonuçta alışma süreci olucak. Geçen günlerde void elite tı sattım tamamen buna geçtim 2 tanede kumaş ped sipariş ettim bu şekilde kullanmaya devam edicem. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum bu arada valorant immo elo cs de lemim bunun dışında bf, r6 filanda oynuyorum ses kalitesi gayet iyi istediğim şekilde sesleri alıyorum anlatmak istediğim zaten 1 aylık iade hakkınız var bunu sonuna kadar kullanıp kulaklığa alışmaya çalışabilirdiniz.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
İptal mi etsem kararsız kaldım. Kargolamadım henüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereye takmam lazım? Anakart 2.0 mı 3.0 girişe mi?
Ben kasanın öndeki usb girişlerine taktığımda sesi boğuktu sendeki gib, arkaya taktım düzeldi fakat bu seferde DTS aktif edemiyorum

Fapdullah

80+
Tamam arkadaşlar iadeyi iptal edeyim haklısınız kullanmaya başlayalı 1 gün bile olmadı.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Amazon iadeni her türlü alıcak merak etme o konuda sıkıntı olmaz. Ben corsair void elite wireless kullanıyordum bunu 950 TL ye alıp kullanmaya başladım 1 ay oluyor kullanmaya başlayalı ilk başta dts ile kullandım hoşuma gitmedi default ayarları ile kullanmaya devam ettim 3 4 gün kullanınca alıştım sese ilk gün başımı ağrıttı hatta rahatsız etti biraz kafamı da ancak yeni kulaklık sonuçta alışma süreci olucak. Geçen günlerde void elite tı sattım tamamen buna geçtim 2 tanede kumaş ped sipariş ettim bu şekilde kullanmaya devam edicem. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum bu arada valorant immo elo cs de lemim bunun dışında bf, r6 filanda oynuyorum ses kalitesi gayet iyi istediğim şekilde sesleri alıyorum anlatmak istediğim zaten 1 aylık iade hakkınız var bunu sonuna kadar kullanıp kulaklığa alışmaya çalışabilirdiniz.
Başkan bende void elite var kablolu bunun 7.1 veya dts fln nasıl açıyoz kapatıyoz 1 senedir kullanıyom taktığım gibi duruyo ellemedim hiç

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Başkan bende void elite var kablolu bunun 7.1 veya dts fln nasıl açıyoz kapatıyoz 1 senedir kullanıyom taktığım gibi duruyo ellemedim hiç
Corsair yazılımından kulaklığın ayarlarına giriceksin hocam sol alttan 7.1 aktif etme vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ona tıklayıp kapatıp açabilirsin

Farway

80+ Silver
Kaç TL ye almıştınız

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Ben de sipariş ettim CCW. Ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum İmmortal elo inşallah ses tatmin eder. Ben 20 gün boyunca deneyip alışmayı deneyeceğim 20 günün sonunda alışamazssam iade edeceğim.

Farway

80+ Silver

Farway

80+ Silver
Dediğiniz modeller şuan daha pahalı MH752 2 bin lira civarı zaten. 20 gün daha deneyip bekleyeceğim.
Kanka kim denettiriyor 20 gün merak ettim yarım saat sonra iade etsen hijyen ürünü diyip almıyorlar...

Top Bottom