- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da öyle geliyor alışırım artık.Kanka kim denettiriyor 20 gün merak ettim yarım saat sonra iade etsen hijyen ürünü diyip almıyorlar...
Bana da öyle geliyor alışırım artık.Kanka kim denettiriyor 20 gün merak ettim yarım saat sonra iade etsen hijyen ürünü diyip almıyorlar...
Bende cs valo oynuyom faceit 2500 eloyum ama askerdeyim şimdi 15 gün kaldı bu zamana kadar 7.1 kullanmadım ne işe yarıyoCorsair yazılımından kulaklığın ayarlarına giriceksin hocam sol alttan 7.1 aktif etme vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ona tıklayıp kapatıp açabilirsin
Amazon iade konusunda sıkıntı yaratmıyormuş öyle duydum.Kanka kim denettiriyor 20 gün merak ettim yarım saat sonra iade etsen hijyen ürünü diyip almıyorlar...
Kaç tane kulaklık alıp iade ettim amazondan hijyen ürünü diye iade almamazlık yapmadılar ama incehesap dan aldığım üründe yapmışlardı amazon sıkıntı çıkarmıyor.Kanka kim denettiriyor 20 gün merak ettim yarım saat sonra iade etsen hijyen ürünü diyip almıyorlar...
7.1 i cs go ve valo tarzı oyunlarda kullanmanı tavsiye etmem ama bunun dışındaki oyunlarda kullanabilirsin.Bende cs valo oynuyom faceit 2500 eloyum ama askerdeyim şimdi 15 gün kaldı bu zamana kadar 7.1 kullanmadım ne işe yarıyo
Amazon olabilir ama diğer firmaların hepsinde aynı hikayeAmazon iade konusunda sıkıntı yaratmıyormuş öyle duydum.
Bende öyle deneyeyim Warzoneda bir kere.Tamamen kapalı hiç açmıyorum