CMF buds 2 1449₺ 🔥🔥🔥

hocam zaten yüksek kalitede müzik dinleyen çok yok delisi değilsen. LDAC belirgin bir fark yaratmaz.
orası öyle tabii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var bende ldaclı kulaklık acsan da kapasan da pek bir fark olmuyor abartmaya gerek yok.

Kullandiginiz mi ? Basslar rezalet diyosunuz da.
cmf buds pro 2 yi lasmanda almistim direk rezalet ötesi 0 tavsiye onun alt modellerinin ondan iyi olcagini sanmiyorum hocam

orası öyle tabii

cmf buds pro 2 yi lasmanda almistim direk rezalet ötesi 0 tavsiye onun alt modellerinin ondan iyi olcagini sanmiyorum hocam
Hee hatirladim sizi sanirim daha once de konusmustuk. Valla bilemiyorum bende qcy ht 08 var suan. Belki de siz daha önce daha iyi kulakliklar kullanmissaniz kotu gelmistir.

aldım valla bakalım nasıl olacak 😂 çok para vermek istemedim diğer kulaklıklara
Hayırlı olsun

orası öyle tabii

Proyu bilmem de genelde bu uygun olan modellerin yorumlari iyi bass felan iyi demişler

Bu ürün tam bir balon ya, ülkemizde evafon sanırım almış bunu ve faiş fiyatlara satıyor.. serilerin tamamı kötü çünkü CMF Buds Pro 2 bass ve tizler konusunda ideal seviyede kalmıştı daha tok bir müzik dinliyordunuz ve kulağınızda sahne performansı sergiliyordu sonra abartıp garip garip seriler çıkardı hepsi birbirinden kötü.. Bunu alacağınıza anker vs alınız.

CMF Buds Pro 2 ve Soundbeast calipso 3pro + var... Soundbeats eski olmasına rağmen daha önde performans bakımından.. O yüzden CMF pro hariç plus,2a düz modeleri serileri vs hiç bulaşmayın. Sonra hem sesler kötü hem de kulağım ağrıyor diye yazı yazarsınız.

Bu ürün tam bir balon ya, ülkemizde evafon sanırım almış bunu ve faiş fiyatlara satıyor.. serilerin tamamı kötü çünkü CMF Buds Pro 2 bass ve tizler konusunda ideal seviyede kalmıştı daha tok bir müzik dinliyordunuz ve kulağınızda sahne performansı sergiliyordu sonra abartıp garip garip seriler çıkardı hepsi birbirinden kötü.. Bunu alacağınıza anker vs alınız.

CMF Buds Pro 2 ve Soundbeast calipso 3pro + var... Soundbeats eski olmasına rağmen daha önde performans bakımından.. O yüzden CMF pro hariç plus,2a düz modeleri serileri vs hiç bulaşmayın. Sonra hem sesler kötü hem de kulağım ağrıyor diye yazı yazarsınız.
baya iddalı yazmışsın bakalım dahada merak ettim şimdi muhtemelen fiyatı kadar bir ses vericek beklentim orta olması 😂

tam modeli almadan kullanmadan alıp sallamışlar yine. konuda adı geçen cmf buds 2 modelini kullandım, fiyatı üzerinden değerlendiriyorum herşeyi, bass ağırlıklı tiz sesleri arkada bırakan bir profili var, ses yüksekliği güzel, anc performansı iyi. hiphop, rap dinleyenlere öneririm.

anker r50i de kullandım ama o kulaklık uzun süre 799 liraydı. o zaman kesinlikle onu önerirdim şuan 1299 olmuş anc de yok.

spotify'dan müzik dinleyen adam gelmiş burda ldac vs diye zırvalıyor geçin şu popüler lafları terimleri.

tam modeli almadan kullanmadan alıp sallamışlar yine. konuda adı geçen cmf buds 2 modelini kullandım, fiyatı üzerinden değerlendiriyorum herşeyi, bass ağırlıklı tiz sesleri arkada bırakan bir profili var, ses yüksekliği güzel, anc performansı iyi. hiphop, rap dinleyenlere öneririm.

anker r50i de kullandım ama o kulaklık uzun süre 799 liraydı. o zaman kesinlikle onu önerirdim şuan 1299 olmuş anc de yok.

spotify'dan müzik dinleyen adam gelmiş burda ldac vs diye zırvalıyor geçin şu popüler lafları terimleri.
Siz nerden dinliyorsunuz ? Oneriniz nedir

Siz nerden dinliyorsunuz ? Oneriniz nedir
ben apple music kullanıyorum ama burda spotify'a laf etmedim. 1500 liralık kulaklık ile spotify kullanıp dinliyor herkes. Bazı beyefendiler odyofilmiş gibi ldac'a falan takılıyorlar ona lafım.

Sennheiser hd 820 bile kullansan bir üstü illaki olacak gelip biri o kulaklık kötü tizlerde eko yapıyor diyecek ama günlük olarak xiaomi buds 6 play kullanıyordur o arkadaşımız. Fiyatına göre değerlendirme yapma konusunda sıkıntılıyız.

ben apple music kullanıyorum ama burda spotify'a laf etmedim. 1500 liralık kulaklık ile spotify kullanıp dinliyor herkes. Bazı beyefendiler odyofilmiş gibi ldac'a falan takılıyorlar ona lafım.

Sennheiser hd 820 bile kullansan bir üstü illaki olacak gelip biri o kulaklık kötü tizlerde eko yapıyor diyecek ama günlük olarak xiaomi buds 6 play kullanıyordur o arkadaşımız. Fiyatına göre değerlendirme yapma konusunda sıkıntılıyız.
Anladım doğru.

baya iddalı yazmışsın bakalım dahada merak ettim şimdi muhtemelen fiyatı kadar bir ses vericek beklentim orta olması 😂
Ortalama ses verir, ancak çok büyük beklenti içerisinde olmamak gerek, pro2 modelini bende görüp/test edip plus modelini ablama, düz linkteki buds 2'yi ise enişteme almıştım ikisi de bir halta yaramaz, çünkü o dönem yeni soudbeatsler çıkmamıştı yine bu forum konusu üzerinden videoları atılan malum youtuber öve öve bitiremediği için, testleri en azından bir tık makul seviyede olduğundan ve acil olunduğundan alındı ancak taş çatlasa belki 3 veya 4 kez kullandılar sonra rafda öyle duruyor, Aynı ürünün pro 2 ile alakası yok ve kulak ağrıtıyor.

Taa eski JBL'in kablolu kulaklığı dahi daha iyi performans veriyor. O yüzden Pro 2 modeli hariç diğer ürünleri fason niyetine çıkarmış bir firma...

buradan ve bu doc dosyanı yapandan ve testlerinden bakabilirsiniz. En azından düzgün ses /bass /grafik veya konuşma veriyor. Ne olduğunu söylüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,929
Üyeler
185,351
Son üye
Silentstar47239
Geri