hypermarkus97
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Kasım indirimlerini bekleyip farklı kulaklık almak mı yoksa bunu alıp geçeyim mi bütçe çok yok bu civarlar

Simdi sipariş edip kasım indiriminde fiyatı düşerse musteri hizmetleri ile konusup aradaki fiyat farkını hesabına kupon olarak tanımlamalarını isteyebilirsinKasım indirimlerini bekleyip farklı kulaklık almak mı yoksa bunu alıp geçeyim mi bütçe çok yok bu civarlar
1700e nasıl aldın ? Bir de memnun musun ? 1700e dustugunu gormedim hic en dusuk 1999tl olmustu sanırım.2 plusı 1700e almıştım daha 1 ay olmadı
kuponla o civara geldi yaklaşık aşırı memnunum kulaklıktan anc özelliği olsun şarjı olsun baya iyi bassları güzel veriyor oyunlarda gecikme yapmıyor uygulamasından bir çok özelleştirmesi var zaten1700e nasıl aldın ? Bir de memnun musun ? 1700e dustugunu gormedim hic en dusuk 1999tl olmustu sanırım.
Keşke maviden başka rengi de olsaydı. Hemen çekecektim.kuponla o civara geldi yaklaşık aşırı memnunum kulaklıktan anc özelliği olsun şarjı olsun baya iyi bassları güzel veriyor oyunlarda gecikme yapmıyor uygulamasından bir çok özelleştirmesi var zaten
Pahalı zaten şuan indirim yok onda.Keşke maviden başka rengi de olsaydı. Hemen çekecektim.
Pro versiyonundan da pek farkı yok gibi zaten Kasım indirimlerinde indirime girer gibi tekrar aynı civara düşerse kaçırmayın derim aldığınıza pişman olmazsınızPahalı zaten şuan indirim yok onda.
Nedenini de yazaydın yacmf alinmaz
performansi kotu basslari rezalet otesiNedenini de yazaydın ya
Allah allah tam tersini söyleyen de cok kisi var. Senin onerin ne bu bütçede? Sen hangi modeli kullandınperformansi kotu basslari rezalet otesi