Neler Yeni

"Coca Cola içiyorum işte resmi" "Boykot tırt, hisseleri yükseliyor" | ACM

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,730
İsim
Oozdmrsm
Ne düşünüyorsunuz?

Bir şirketin Türk borsası gibi sığ bir borsada, kripto para terimiyle balinacılık oynayarak çok kolay spekülatif yükseliş veya düşüşler yapılabiliyorsa bir şirketin Türk borsasındaki yükselişinin şirketin iç değerini yükselttiği fikri nereden gelmiş olabilir? Hele hele Coca Cola gibi markalar söz konusuysa, bu spekülasyonlar çok kolaydır.
caner bu adam sen misin?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam, eyvallah yapın. Biz adamların pazar payında %5 miz varsa varızdır. Adamın pazar payı 5den 4.9a düşücek çünkü iki düşman kesim inadına iş yapacak. Sizin yaptığınızın bir sonucu maalesef olmayacak ama eve giren mal kalitesini düşüreceksiniz(önemli mi bilmem)

Bunu geçtim yarın bir gün İsrail özür dilese toprakları geri verse hatta gitse kendi tüm askeri gücünü öldürse tekrar ürünleri alınır. Ülkenin vatandaşı ülkeyi kalkındırmak için değil İsrail'e zarar vermek için yapıyor. Durumun fiyaskoloğuna bak. Milletimizin duruma bak milleti Gazzeye destek İsraili boykot amaçlı bilinçlendiriyor; Ülkeyi kalkındırmak için değil.

Size boykotta başarılar diliyorum temennim 2 ay sonra bu boykot unutulmaz. Ben unilever kullanmaya devam edeceğim ama bu israile destek için değil tükettiğim üründe kalite düzeyini azaltmamak için. Ülkenin insanının aklına yerli malı kullanmak bu zamana kadar gelmediyse benim bu satten sonra hiç aklıma gelmez. Hatta bu saatten sonra aldığım ürünün arkasını çevirir Türk firma mı denetlerim ona göre alırım.

Ayrıca şu boykotçulardan birisi benim karşıma çıksa da rezil rüsva etsem. Ama denk gelen de yok şansıma tüküreyim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Ayrton Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun. Aynı düşünceyi farklı kelimelerle dillendiriyorsun.
Diğer paragrafına göre "İsrail ürünü kullanırken okudum bu yorumu" demezsen duyarlı biri olursun.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,730
İsim
Oozdmrsm
Beyler binge yazı yazdırıp geliyorum bende konuya dahil olacağım. (y)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@Ayrton Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun. Aynı düşünceyi farklı kelimelerle dillendiriyorsun.
Diğer paragrafına göre "İsrail ürünü kullanırken okudum bu yorumu" demezsen duyarlı biri olursun.
Ağzımda vivident vardı. Mesajı yazarken israil malı kullanmadım. Elimdeki telefon da çin malı Huaweiydi

This message don't send by İphone

KAANT10X

80+ Bronze
Hacı bunların ağlaması az buz değil. İslamcı ve insancı tayfa bunları nasıl bağırttıysa artık gelip gelip bir işe yaramıyor, Türkiyede istihdam yaratıyor falan yazıp çatliyorlar.

Evet kardeşim Türk pazarında %100 Türk sermayeli firmaları destekleyeceğiz. Neden bu kadar ağlıyorsunuz?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Türkiye'deki sekülerlerin ekserisi boykot kültürünü bilmiyor, boykot mevzuunu küçümsüyor, tamamen hedonik hareket ediyor. Sağlıklı bir iletişim kuramadım çoğuyla. Forumda da benzer konulara anında damlıyorlar. Yadsımanı tavsiye ederim. Zaten videoda da belirtildiği üzere oldukça azınlıklar, sosyal medyada sesleri gür çıkıyor. Yurt dışında çok daha itidalli ve mantık çerçevesinde yaklaşıyor bu mevzuya sekülerler. Dünya genelinde bulduğu yankı muhteşem. Kâfi bu da.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Türkiye'deki sekülerlerin ekserisi boykot kültürünü bilmiyor, boykot mevzuunu küçümsüyor, tamamen hedonik hareket ediyor. Sağlıklı bir iletişim kuramadım çoğuyla. Forumda da benzer konulara anında damlıyorlar. Yadsımanı tavsiye ederim. Zaten videoda da belirtildiği üzere oldukça azınlıklar, sosyal medyada sesleri gür çıkıyor. Yurt dışında çok daha itidalli ve mantık çerçevesinde yaklaşıyor bu mevzuya sekülerler. Dünya genelinde bulduğu yankı muhteşem. Kâfi bu da.
İşte ben de bunu anlamıyorum. Elin yabancısı, olay insanlık olduğu için, ses çıkartıyor; bizimkiler de bir haltlarmış gibi bilirkişi gibi davranıyor.
Türkler çok garip. Cidden garip. Yabancılar Filistin mevzusu için Müslüman olmayı düşünüyor, bizimkiler...
Zaten pek umurumda değil davranışları, sadece belki bir iki kişiye anlatabilirim diye konuyu açtım da yok.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
İşte ben de bunu anlamıyorum. Elin yabancısı, olay insanlık olduğu için, ses çıkartıyor; bizimkiler de bir haltlarmış gibi bilirkişi gibi davranıyor.
Türkler çok garip. Cidden garip. Yabancılar Filistin mevzusu için Müslüman olmayı düşünüyor, bizimkiler...
Zaten pek umurumda değil davranışları, sadece belki bir iki kişiye anlatabilirim diye konuyu açtım da yok.
Öyle olmayanları tenzih ederim fakat Türkiye'deki seküler kâfirlerin ekserisi reaksiyoner ve dünyada pek benzeri yok. Hakikaten uç noktalar. Salt bir İslâm düşmanlığı var, Türkiye'nin havasından mıdır suyundan mıdır bilemeyeceğim. İlginçler.

Top Bottom