- Reaksiyon skoru
- 253
A101'e de girdim, yine yok. Bim, Şok falan hepsine girdim. Yok arkadaş yok İstanbul'un göbeğinde Migros yok.A-101'de var dediler ama bilmiyorum, ben migrostan aldım.

A101'e de girdim, yine yok. Bim, Şok falan hepsine girdim. Yok arkadaş yok İstanbul'un göbeğinde Migros yok.A-101'de var dediler ama bilmiyorum, ben migrostan aldım.
valla bizim Hatayın ücra köşelerindeki bakkalda vardı aldımA101'e de girdim, yine yok. Bim, Şok falan hepsine girdim. Yok arkadaş yok İstanbul'un göbeğinde Migros yok.![]()
kampanya çok iyide bilin bakalım bende ne eksikMigros'tan 4,95TL'ye almış olduğum Coca-Cola Lime.
Alıntıyı görüntüle
Kapağında boş yok yazması gerekiyor arkadaşlar.
Daha Daha Uygulamasına giriyoruz, veya dahadaha.com Adresine gidiyoruz, kayıt olup "KOD GİR" seçeneğine tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Ardındam buraya kapağın altında çıkan kodumuzu giriyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Girdikten sonra size 2 seçim hakkı sunuyor, 1 gb internet veya 1 aylık xbox pc game pass. Ben gamepass seçtim. Ardından çıkan redeem kodunu kopyalıyoruz ve redeem.microsoft.com adresine gidip redeem kodumuzu yazıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ve 1 aylık xbox game pass/1 gb'ınız hayırlı olsun iyi forumlar dilerim.
nE Öyle Bir şey mi varÖnceden satın aldığım için bana 1 ay daha hediye etti xbox. Yani 2 aylık xboxım oldu![]()
ha okey kendi aldığını bilmiyordumDemek istediği şu, önceden 1 aylık gamepass satın almış. Bu kampanya ilede 1 aylık daha kazanmış. Toplam 2 ay gamepass'i olmuş oldu hocam.
hemen gidip alıcam ama ben coca cola lime içmiyom ki napcam ama gamepass için değerMigros'tan 4,95TL'ye almış olduğum Coca-Cola Lime.
Alıntıyı görüntüle
Daha Daha Uygulamasına giriyoruz, veya dahadaha.com Adresine gidiyoruz, kayıt olup "KOD GİR" seçeneğine tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Girdikten sonra size 2 seçim hakkı sunuyor, 1 gb internet veya 1 aylık xbox pc game pass. Ben gamepass seçtim. Ardından çıkan redeem kodunu kopyalıyoruz ve redeem.microsoft.com adresine gidip redeem kodumuzu yazıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hiç içmedim o yüzden bilmiyorumKola lime'ın tadı normal kolayla aynı bu arada bence.
bilgisayar daki game pass için kullanabilirmiyiz.Migros'tan 4,95TL'ye almış olduğum Coca-Cola Lime.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam oyunları 1 ay boyunca oynayabiliyoruz peki ben 3 oyun indirdim diyelim üyelik bitince oyunlar gider mi sınırsız benim mi olur yoksaMigros'tan 4,95TL'ye almış olduğum Coca-Cola Lime.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle