- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,226
çıktılar bileLütfen konu dışına çıkmayalım..![]()
çıktılar bileLütfen konu dışına çıkmayalım..![]()
Bana çok ayıp ettin Crazyreign yoldaşımFanta içerken çocuk gibi hissediyorum, kola içerken öyle değil mesela.
Bizim aramızda kavga çıkmaz, çıkması söz konusu dahi edilemez.Bir gün gelir de benimle @Gizemss arasında kavga çıkarsa;
Beni değil Gizem'i tutun.
- Yasin Çelik Paşa Hazretleri
Böyle bir üye yok aha buldum @Yasin Çelik @crazyreign abilerim bu bayana Gizem hanım derseniz aşırı gıcık kapar burası faCEboOK mu der. ve size midesiz diyenler gıcık olacak artıkOnlarla kavga edemem. Neden edeyim?
Etsem bile lütfen onları tut.
Burada tek kavga edeceğim kişi @masquerade
Ama forumdayız neden "hanım" diye hitap edersin ki?Böyle bir üye yok aha buldum @Yasin Çelik @crazyreign abilerim bu bayana Gizem hanım derseniz aşırı gıcık kapar burası faCEboOK mu der. ve size midesiz diyenler gıcık olacak artık![]()
Aynen öyle Gizem hanım.Bizim aramızda kavga çıkmaz, çıkması söz konusu dahi edilemez.
-Gizem ..... Hazretleri falan filan.
Ben gidiyorum izninizle.Midesiz olabilirim.
@Gizemss'i simp'lemiyor olabilirim.
@Yasin Çelik avukatım değil.
@crazyreign'in profili boş yapma duvarı değildir.
İyi ben de kendime başka müvekkil bulurum, sana kalmadık.@Yasin Çelik avukatım değil.
Beni kimse simp'lemiyor zaten.Midesiz olabilirim.
@Gizemss'i simp'lemiyor olabilirim.
@Yasin Çelik avukatım değil.
@crazyreign'in profili boş yapma duvarı değildir.
Gıcık olman için e daha ne olsun?Ama forumdayız neden "hanım" diye hitap edersin ki?![]()
Ben sana Nick'in BMW_M4 diye araba diyor muyum?Gıcık olman için e daha ne olsun?![]()