Sen yaşıyor muydun ya? Bilgisayarımı aldıran insan.Çok tatlı durdunuz böyle.
Alıntıyı görüntüle
Pek yaşadığım söylenemez ama yaşıyorum.Sen yaşıyor muydun ya? Bilgisayarımı aldıran insan.
Why are you running? değil What are you saying?Bir midesiz daha! @Gizemss hala favorim.
Bilgisayarcıl hayat gibi bir şey şu an.Pek yaşadığım söylenemez ama yaşıyorum.![]()
Ama midesiz.Why are you running? değil What are you saying?
Le Cola içen midesiz olmaz @Yasin Çelik favori abime böyle bir laf söyletmem.
Tüm forum seni simp'liyor, yayıncı falan olursan her gün evlenme teklifi gelir sana.Çok tatlı durdunuz böyle.
Alıntıyı görüntüle
Why are you running? değil What are you saying?
Le Cola içen midesiz olmaz @Yasin Çelik favori abime böyle bir laf söyletmem.
Planımız ortaya çıktı, kaçın!Tüm forum seni simp'liyor, yayıncı falan olursan her gün evlenme teklifi gelir sana.
Simp'liyor ne demek?Tüm forum seni simp'liyor, yayıncı falan olursan her gün evlenme teklifi gelir sana.
Ne dedim @Yasin Çelik abimize böyle bir laf söyletmem ama dur bu mesajı nasıl silebilirim ayrıca @crazyreign abimize de olsa midesiz dedirmem anladınız mı şimdi düşünüyorum bunu nasıl yapabilirim?Ama midesiz.
Galiba beğeniyor gibi bir şey yanlış anlama lütfen.Simp'liyor ne demek?![]()
@crazyreign - @Yasin Çelik midesiz.Ne dedim @Yasin Çelik abimize böyle bir laf söyletmem ama dur bu mesajı nasıl silebilirim ayrıca @crazyreign abimize de olsa midesiz dedirmem anladınız mı şimdi düşünüyorum bunu nasıl yapabilirim?
Yanlış anlaşılacak bir durum yok.Galiba beğeniyor gibi bir şey yanlış anlama lütfen.