Starsky & Hutch?Nesquik den çıkan monster Truck tarzı oyundur. (Oyunu hala bulamadım 2 kişi farklı haritalar ve araçlar ile oynuyorduk 1 araç var hiç unutmam uzun sarı kamyondu normalde çok yavaş olurdu ama uzun vadede en hızlı araçtı) Gençliğimin favorisi Hounds The Last Hope dur. Burda fazla bilen çıkmaz 1990 lıların oynadığı evlenip veya askere gidip bıraktığı 2 sene önce kapatılan efsanedir.
ilk bilgisayarımı aldığımda içinde san adreas vardı sadece, yıllarca onu oynamıştım2000'li tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
- WolfTeam (Arkadaşlarla oynardık 8 kişi)
- GTA San Andreas / Vice City
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Minecraft , sanandreas, cscz2000'li tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
2008'liyim ama PC yetmediği için GTA:SA CLEO modu ile favori oyunum.2000'li tayfaya selam olsun !
- Half Life
- Counter Strike 1.6
bana kalırsa gelmiş geçmiş eniyi call of duty oyunuBence Tartişmasız Call of Duty Black Ops 1
Yok onu biliyorum o değil ya. Cd si kaybolmasaydı keşkeStarsky & Hutch?