Haklısın ama bu ekonomide zorlanıyoruz.Marketten kola çalmaktan farkının olduğunu düşünmüyorum ya.
Haklısın ama bu ekonomide zorlanıyoruz.Marketten kola çalmaktan farkının olduğunu düşünmüyorum ya.
Ne farkı var?Alakası yok.
Ekmek alırken zorlanmıyor musun?Haklısın ama bu ekonomide zorlanıyoruz.
Kusura bakmada artık zengin olmayan kimsenin oyun alacak parası yok bunun bakkaldan kola çalma örneğiyle uzaktan yakından alakası yok asgari ücret 11 bin lira ve sen asgeri ücretli bir çalışansan sadece 11 tane cod oyununa çalışıyorsun 1 ay maaş almayan orta seviye gençler ne yapacak alacaklar mı oyunu?Ne farkı var?
Ekmek alırken zorlanmıyor musun?
Almıyorsa oynamayacak.Kusura bakmada artık zengin olmayan kimsenin oyun alacak parası yok bunun bakkaldan kola çalma örneğiyle uzaktan yakından alakası yok asgari ücret 11 bin lira ve sen asgeri ücretli bir çalışansan sadece 11 tane cod oyununa çalışıyorsun 1 ay maaş almayan orta seviye gençler ne yapacak alacaklar mı oyunu?
yav sana ne kanka bak işine neyine batıyor bu kadarAlmıyorsa oynamayacak.
empati yapmak bu kadar zor olmamalı.Almıyorsa oynamayacak.
Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?yav sana ne kanka bak işine neyine batıyor bu kadar
Neyy hikaye kırıkmıBu nasil mümkün Arkadaşlar
Hiç bir empati hırsızlığı yasallaştıramaz.empati yapmak bu kadar zor olmamalı.
öyle mi? parası olmayan oynamasın o zaman ayrıca bunun marketten bir şey çalmakla uzaktan yakından alakası yok argümanların çok saçma.Hiç bir empati hırsızlığı yasallaştıramaz.
bu dediğin oyun almak ekonomisini etkilemeyeceği halde crack kullananlara denilebilecek bir şey.Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?
Ben servet döküp oyun yaptırıyorsam, bundan kar bekliyorsam, ben enayi miyim?