Neler Yeni

Öneri 😱 Cod Cold War Crack lendi 🤩

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Cod cold war hangi oyun :D ( God of war mı? )

Reav

80+ Silver
Ne farkı var?

Ekmek alırken zorlanmıyor musun?
Kusura bakmada artık zengin olmayan kimsenin oyun alacak parası yok bunun bakkaldan kola çalma örneğiyle uzaktan yakından alakası yok asgari ücret 11 bin lira ve sen asgeri ücretli bir çalışansan sadece 11 tane cod oyununa çalışıyorsun 1 ay maaş almayan orta seviye gençler ne yapacak alacaklar mı oyunu?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Millet anlayın artık, bu oyunları kırması öyle ahım şahım zor değil. Online tabanlı bir oyun olduğu için getiriside olmuyor. Fifayı bu yüzden kırmıyorlardıı. Zaten cod ve fifa oynayan adam offline için değil online oynamak için alıyor.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kusura bakmada artık zengin olmayan kimsenin oyun alacak parası yok bunun bakkaldan kola çalma örneğiyle uzaktan yakından alakası yok asgari ücret 11 bin lira ve sen asgeri ücretli bir çalışansan sadece 11 tane cod oyununa çalışıyorsun 1 ay maaş almayan orta seviye gençler ne yapacak alacaklar mı oyunu?
Almıyorsa oynamayacak.

The Semih

80+ Gold
1698253808578.png

TR nin en iyi sitesinde yok şaşırdım nerede bu oyun ?

Reav

80+ Silver
Hiç bir empati hırsızlığı yasallaştıramaz.
öyle mi? parası olmayan oynamasın o zaman ayrıca bunun marketten bir şey çalmakla uzaktan yakından alakası yok argümanların çok saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?
Ben servet döküp oyun yaptırıyorsam, bundan kar bekliyorsam, ben enayi miyim?
bu dediğin oyun almak ekonomisini etkilemeyeceği halde crack kullananlara denilebilecek bir şey.

Top Bottom