MehmeTD
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 416
Kırılacağı fln yokyo ben hikayesini oynamak isterim kırılıcak az kaldı galiba kırılsın da oynayam yav
Kırılacağı fln yokyo ben hikayesini oynamak isterim kırılıcak az kaldı galiba kırılsın da oynayam yav
deneniyormuş kırılır belkiKırılacağı fln yok
Almıyorsa oynamayacak.
Senin Dediğini Şöyle Çevirsem ?Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?
Ben servet döküp oyun yaptırıyorsam, bundan kar bekliyorsam, ben enayi miyim?
Tek seferde 195 ekmek almıyorum kanka.Ne farkı var?
Ekmek alırken zorlanmıyor musun?
Yağmalamak da bir hırsızlıktır.Senin Dediğini Şöyle Çevirsem ?
Deprem Zamanı Marketler Yağmalandı O Zaman Bende Şöyle Diyem
Ben Depremzedelerin Yağmaladığı Yağa Ekmeğe Et'e Patlicana Para Veriyorsam, Ben Enayi Miyim ?
Ben Servet Döküp Yağ Ekmek Et Patlican Yapıyorsam Bundan Kar Bekliyorsam Ben Enayi Miyim ?
Ama Bunu Kimse Demedi Çünkü Millet Empati Kurdu Sende Empati Kurarak Durumu Olmayan Oyuncuları Anlıyabilirsin
Cidden Çok Kalpsiz Ve Sana Söylemiceğim Hakaretleri Hak Eden Birisin Acilen Forumdan Banlanman DileğiyleYağmalamak da bir hırsızlıktır.
Biz gerekeni yaparak yardımlar gönderdik, ben de depremde köy evi yıkılmış ve babasını enkazdan çıkartmış biriyim.
Aynı şey değil, depremzede o ekmeği almasa açlıktan ölecek, sen oyunsuzluktan ölecek misin? Ki depremzedenin yaptığı yağmacılık da yanlış, orada olan biri olarak insanlar ihtiyaçları için yağmalamadı diyebilirim.
Bak haklısın tamam ama öğrenci veya durumu olmayan bir insanın orjinal almasını beklemek saçma zaten fiyatlar uçuk parası olan biri zaten orjinal alırYağmalamak da bir hırsızlıktır.
Biz gerekeni yaparak yardımlar gönderdik, ben de depremde köy evi yıkılmış ve babasını enkazdan çıkartmış biriyim.
Aynı şey değil, depremzede o ekmeği almasa açlıktan ölecek, sen oyunsuzluktan ölecek misin? Ki depremzedenin yaptığı yağmacılık da yanlış, orada olan biri olarak insanlar ihtiyaçları için yağmalamadı diyebilirim.