Öneri 😱 Cod Cold War Crack lendi 🤩

Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?
Ben servet döküp oyun yaptırıyorsam, bundan kar bekliyorsam, ben enayi miyim?
Senin Dediğini Şöyle Çevirsem ?

Deprem Zamanı Marketler Yağmalandı O Zaman Bende Şöyle Diyem

Ben Depremzedelerin Yağmaladığı Yağa Ekmeğe Et'e Patlicana Para Veriyorsam, Ben Enayi Miyim ?
Ben Servet Döküp Yağ Ekmek Et Patlican Yapıyorsam Bundan Kar Bekliyorsam Ben Enayi Miyim ?

Ama Bunu Kimse Demedi Çünkü Millet Empati Kurdu Sende Empati Kurarak Durumu Olmayan Oyuncuları Anlıyabilirsin

Senin Dediğini Şöyle Çevirsem ?

Deprem Zamanı Marketler Yağmalandı O Zaman Bende Şöyle Diyem

Ben Depremzedelerin Yağmaladığı Yağa Ekmeğe Et'e Patlicana Para Veriyorsam, Ben Enayi Miyim ?
Ben Servet Döküp Yağ Ekmek Et Patlican Yapıyorsam Bundan Kar Bekliyorsam Ben Enayi Miyim ?

Ama Bunu Kimse Demedi Çünkü Millet Empati Kurdu Sende Empati Kurarak Durumu Olmayan Oyuncuları Anlıyabilirsin
Yağmalamak da bir hırsızlıktır.
Biz gerekeni yaparak yardımlar gönderdik, ben de depremde köy evi yıkılmış ve babasını enkazdan çıkartmış biriyim.
Aynı şey değil, depremzede o ekmeği almasa açlıktan ölecek, sen oyunsuzluktan ölecek misin? Ki depremzedenin yaptığı yağmacılık da yanlış, orada olan biri olarak insanlar ihtiyaçları için yağmalamadı diyebilirim.

Biz gerekeni yaparak yardımlar gönderdik, ben de depremde köy evi yıkılmış ve babasını enkazdan çıkartmış biriyim.
Aynı şey değil, depremzede o ekmeği almasa açlıktan ölecek, sen oyunsuzluktan ölecek misin? Ki depremzedenin yaptığı yağmacılık da yanlış, orada olan biri olarak insanlar ihtiyaçları için yağmalamadı diyebilirim.
Cidden Çok Kalpsiz Ve Sana Söylemiceğim Hakaretleri Hak Eden Birisin Acilen Forumdan Banlanman Dileğiyle

Mete Yavuz alis harikalar diyarında yaşıyorsun herhalde bu optimistik düşünce iyi değil. Ben orjinal oyun alan birisiyim ama gücü yetmeyip alamayan bir insan gördüğümde de hakkımı haram etmem, hatta böyle bir lütfe sahip miyim onu da bilmiyorum. Haram etsem ne olur kınasam ne olur, ben bile bazı oyunları sırf steam profilimde gösteriş olsun diye alıyorum. Eminim ki kişinin ekonomik gücü elinde olsa senden benden iyi yaşamasını da bilir.

Bak haklısın tamam ama öğrenci veya durumu olmayan bir insanın orjinal almasını beklemek saçma zaten fiyatlar uçuk parası olan biri zaten orjinal alır

Sadece multiplayer oynanıyorsa konuyu açan arkadaşın dünyadan haberi yok anlaşılan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,402
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri