Kerem gök
80+ Silver
nasıl hayatta kaldın bu zekaylaMarketten kola çalmaktan farkının olduğunu düşünmüyorum ya.
nasıl hayatta kaldın bu zekaylaMarketten kola çalmaktan farkının olduğunu düşünmüyorum ya.
Marketten birsey çalarsan adamdan bir şey eksilir ama zaten alamayacağın bir oyunu crack indirirsen adamdan bir şey eksilmiyor hatta oyunu severse parası olduğunda alma ihtimali oluyor ( yaşandı )Yağmalamak da bir hırsızlıktır.
Biz gerekeni yaparak yardımlar gönderdik, ben de depremde köy evi yıkılmış ve babasını enkazdan çıkartmış biriyim.
Aynı şey değil, depremzede o ekmeği almasa açlıktan ölecek, sen oyunsuzluktan ölecek misin? Ki depremzedenin yaptığı yağmacılık da yanlış, orada olan biri olarak insanlar ihtiyaçları için yağmalamadı diyebilirim.
Tam isabet.Nüfusu 100bin olan ülkeye dil desteğini geçtim dilin lehcesini bile çıkaran firmalar var. İnatla Türkçe dil getirmeyen firmalardan oyun almıyorum kimse kur fiyatını ya da oyuncu sayısını bahane etmesin. 100 bin nüfusun tamamı oyunu satın alsa bile Türkiye de ki oyun alan kitlenin yanına bile yaklasamiyor. Tamamen siyasi bir olguya giren bu firmalar varken torrentten oyun oynamaya devam açlıktan ağzı kokanlar taksitle iPhone 15 pro Max alıyor kimse oyun alamıyorum demesin istese alır. Benim de param var ama sırf bu siyasi nedenlerden dolayı Türkçe dil getirmedikleri için o firmalardan almıyorum.
Torrent devam
Kimse sana enayi olduğunu söylemiyor güzel kardeşim. Parası olmayan birinin oyunu korsan oynaması bence yanlış değildir asıl yanlış parası olupta korsana yönelince başlar. Yani senin paran var para verip oynuyorsun ne güzel. Olmayan adamda korsana başvurabilir gayet doğal bişey ve seni zerre bağlamaz.Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?
Ben servet döküp oyun yaptırıyorsam, bundan kar bekliyorsam, ben enayi miyim?
kanka o adama 2+2=4 desen adam sana 5 der. boşverin forumun en boş adamı kendisiNüfusu 100bin olan ülkeye dil desteğini geçtim dilin lehcesini bile çıkaran firmalar var. İnatla Türkçe dil getirmeyen firmalardan oyun almıyorum kimse kur fiyatını ya da oyuncu sayısını bahane etmesin. 100 bin nüfusun tamamı oyunu satın alsa bile Türkiye de ki oyun alan kitlenin yanına bile yaklasamiyor. Tamamen siyasi bir olguya giren bu firmalar varken torrentten oyun oynamaya devam açlıktan ağzı kokanlar taksitle iPhone 15 pro Max alıyor kimse oyun alamıyorum demesin istese alır. Benim de param var ama sırf bu siyasi nedenlerden dolayı Türkçe dil getirmedikleri için o firmalardan almıyorum.
Torrent devam
Zaten direk engel atıyorum o kişilerekanka o adama 2+2=4 desen adam sana 5 der. boşverin forumun en boş adamı kendisi
Hayır mastürbasyon yapmamalısın (31ayıp) (!)Şu mantığı anlamadım, ekonomik gücün yetmiyordur, korsan alır oynarsın, paran yoksa sen oynayamazsın yok şöyle yapamazsın sürün demek çok bedevice bir hareket, örneğin korsan oynamak seks yerine mastürbasyon gibidir, hiç birimiz hayata seks yaparak başlamıyoruz sen seks yapmadın diye dışlayan kişiler bu uğurda canını verecek kişilerdir, alın bu özet bilgiyi napıyorsanız yapın ben 2800 TL yi oyuna veremem kardeşim benim bir aylık kiram, korsanlar hikayesini oynar silerim
Birader istediğin kadar ağla burda şikayet et yaz senin dünya para verip oynadığın oyunları bedavaya oynuyorum ve enayimiyim diye sordun ya cevabı evet o sorunun.Öyle olacak zaten? Parası olmayan arabaya binebiliyor mu?
Arabayı çalalım, ekmeği çalalım ne güzel memleket.
Ne gibi farkı var?
Hayır, crack bir suçtur. Yasallaştırmaya çalışmayın.