Öneri 😱 Cod Cold War Crack lendi 🤩

Cod cold war hangi oyun :D ( God of war mı? )

Ne farkı var?

Ekmek alırken zorlanmıyor musun?
Kusura bakmada artık zengin olmayan kimsenin oyun alacak parası yok bunun bakkaldan kola çalma örneğiyle uzaktan yakından alakası yok asgari ücret 11 bin lira ve sen asgeri ücretli bir çalışansan sadece 11 tane cod oyununa çalışıyorsun 1 ay maaş almayan orta seviye gençler ne yapacak alacaklar mı oyunu?

Millet anlayın artık, bu oyunları kırması öyle ahım şahım zor değil. Online tabanlı bir oyun olduğu için getiriside olmuyor. Fifayı bu yüzden kırmıyorlardıı. Zaten cod ve fifa oynayan adam offline için değil online oynamak için alıyor.

Kusura bakmada artık zengin olmayan kimsenin oyun alacak parası yok bunun bakkaldan kola çalma örneğiyle uzaktan yakından alakası yok asgari ücret 11 bin lira ve sen asgeri ücretli bir çalışansan sadece 11 tane cod oyununa çalışıyorsun 1 ay maaş almayan orta seviye gençler ne yapacak alacaklar mı oyunu?
Almıyorsa oynamayacak.

1698253808578.png

TR nin en iyi sitesinde yok şaşırdım nerede bu oyun ?

Hiç bir empati hırsızlığı yasallaştıramaz.
öyle mi? parası olmayan oynamasın o zaman ayrıca bunun marketten bir şey çalmakla uzaktan yakından alakası yok argümanların çok saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben oyuna para verip alıyorsam, ben enayi miyim?
Ben servet döküp oyun yaptırıyorsam, bundan kar bekliyorsam, ben enayi miyim?
bu dediğin oyun almak ekonomisini etkilemeyeceği halde crack kullananlara denilebilecek bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri