Öneri CoD MW 2 mi yoksa Battlefield 4 mü?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Daha öncesinde açtığım konularda hangi BF oyununu oynayayım diye sormuştum. Şimdi ise aklıma bir soru takıldı: modern temalı bir savaş oyunu oynamak istiyorum, sizce en iyisi CoD MW 2 mi olur yoksa Battlefield 4 mü? Ya Battlefield 4 ile birlikte Battlefield 1 oynayacağım ya da CoD MW 2 ile birlikte Battlefield 1 oynayacağım. Hangisi?

Hikaye odaklı bir şey arıyorsan tabii ki de COD MW2 ancak MW2'nin hikaye anlamında tatmin etmesini istiyorsan 1 ve 3. oyunlar birlikte oynamanı öneririm.

Hocam şeytanın aklına gelmez taktikleri var.
Bildiğin binalar arasında bir defa sürttürmüyor ve canavar gibi vuruyor.
Ama benve en iyi haritası golmud railway idi he onda da canavar gibi uçakçılar vardı o yüzden tank ve uçak almazdım.
Uçak sürerken mouse Dpı alıyorsun 20k'ya uçak havada dans ediyor.

Hocam şeytanın aklına gelmez taktikleri var.
Bildiğin binalar arasında bir defa sürttürmüyor ve canavar gibi vuruyor.
Ama benve en iyi haritası golmud railway idi he onda da canavar gibi uçakçılar vardı o yüzden tank ve uçak almazdım.
Hocam mw2 tarafını hiç bilmiyorsunuz o zaman... online'da her oyun mevlanalar geliyor. Göğe yükselip tek atıyorlar. Bundan mı zevk alsın yani? En azından BF oynayıp biraz eğlenebilir. Mw2'nin hikayesini kaç defa bitirip sıkılmadan oynayabilecek?

Hocam mw2 tarafını hiç bilmiyorsunuz o zaman... online'da her oyun mevlanalar geliyor. Göğe yükselip tek atıyorlar. Bundan mı zevk alsın yani? En azından BF oynayıp biraz eğlenebilir. Mw2'nin hikayesini kaç defa bitirip sıkılmadan oynayabilecek?
Battlefield 1 ile oynayacağım demiş. MW2 hikaye modunu oynar sonra BF1 geçer.

Alın o manyaklardan biri.

Arkadaşlar ben MW2 hikayesini 3 kere bitirdim. Online taraf için soruyorum. 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,308
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri