Yardım COD Warzone Optimizasyon Sorunu

Ayrıyeten FPS düştüğünü belirtmişsin. MSI Afterburner ile sıcaklıklığını kontrol et. Havalar sıcak ayrıca notebook olduğu için ısınması normal. Isınma çok fazlaysa termal macun ve fan temizliği yapın.

Ayrıyeten FPS düştüğünü belirtmişsin. MSI Afterburner ile sıcaklıklığını kontrol et. Havalar sıcak ayrıca notebook olduğu için ısınması normal. Isınma çok fazlaysa termal macun ve fan temizliği yapın.
2 saat oynamıştım ekran kartı 78 derece işlemci 85 derece üstüne çıkmadı

Büyük ihtimal işlemci ve ekran kartınız frekans düşürüyor.

knk oyunda drop yediğin esnada görev yöneticisi performans kısmında disk kullanımı 100 olursa sıkıntı diskte dir
bunu bilmiyordum sağolun oyunu yüklediğim de bi daha bakacağım yüklemeye üşeniyorum açıkçası 98gb 😪

dostum şuan 16gb ram var pc de ama hala fps dropları var atlamalar oluyor anlamadım gitti önerin var mıdır belki ben bişeyi yanlış yapıyorum
youtubede cod warzone ayar öneri videoları var baştan sona anlatılıyor

bu call of duty warzone da gerçekten sıkıntı var artık bıktım oyunu yüklediğimden beri grafik ayarı yapmaktan oynayamıyorum sürekli fps drop oluyor takılıyor kasıyor ayarları en düşüğe çektim buna rağmen kasıyor ne vsynıc açık ne de başka bişey oyun çok güzel fakat oynayamıyorum yoksa silicem oyunu
Knk bende ayarlar fullde 80fps imzadaki sistemde.Bence sistemden sisteme değişiyor bu saçma durum özellikle rtx kartlarda bu durumu yaşayan var ama benim sisteme bak rtx in yanına bile yaklaşamaz dediğim gibi fpslerim.

Ssd performans farkı yaşatmaz
En fazla 5 fps o da zar zor
hocam denemiş biri olarak diyorum warzone harddisk ile berbat oynanıyor nesneler çok geç yükleniyor hatta oyun içi bile yüklenmiyor bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,479
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri