Cod Warzone Sorunum

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
398
Arkadaşlar merhaba ben bu oyunu 1 hafta öncesine kadar sıkıntısız 50 60 fps lerde oynuyordum ne donma ne bişey vardı.Ama şimdi oyunu alta bile atsam direk 75 hz veren mönitörüm direk 60 veya 59 düşüyor(oyunda) ve oynanmayacak kadar donmalar meydana geliyor sistemimde 8 gb ram var.Bi türlü oyundan fulscreen de yapsam çözünürlüğü de hz yi de ayarlasam düzelmiyor ne yapmam gerekiyor bi el atın size zahmet bilen varsa.

Arkadaşlar merhaba ben bu oyunu 1 hafta öncesine kadar sıkıntısız 50 60 fps lerde oynuyordum ne donma ne bişey vardı.Ama şimdi oyunu alta bile atsam direk 75 hz veren mönitörüm direk 60 veya 59 düşüyor(oyunda) ve oynanmayacak kadar donmalar meydana geliyor sistemimde 8 gb RAM var.Bi türlü oyundan fulscreen de yapsam çözünürlüğü de hz yi de ayarlasam düzelmiyor ne yapmam gerekiyor bi el atın size zahmet bilen varsa.
Ram in az 12 ya da 16 gb ram e yukselt bide driverlarin güncel olduğuna emin ol.

Aynı sorun bende Gta 5 te var aşşağı atınca çözünürlük düşüyor oyuna girince mouse kasılıyor ben sürücülerimi güncelliyince çözüldü

Aynı sorun bende Gta 5 te var aşşağı atınca çözünürlük düşüyor oyuna girince mouse kasılıyor ben sürücülerimi güncelliyince çözüldü
tam olarak neleri güncelledin dostum yazarmısın zahmet olmazsa

Dostum sadece ekran kartı sürücümü güncelledim

Arkadaşlar merhaba ben bu oyunu 1 hafta öncesine kadar sıkıntısız 50 60 fps lerde oynuyordum ne donma ne bişey vardı.Ama şimdi oyunu alta bile atsam direk 75 hz veren mönitörüm direk 60 veya 59 düşüyor(oyunda) ve oynanmayacak kadar donmalar meydana geliyor sistemimde 8 gb RAM var.Bi türlü oyundan fulscreen de yapsam çözünürlüğü de hz yi de ayarlasam düzelmiyor ne yapmam gerekiyor bi el atın size zahmet bilen varsa.
Ramın yetersiz. Oyunda bulunduğun süre uzadıkça ramının yetersizliğini daha çok hissedersin

Geri