Cod warzone2.0 anlık fps düşüşü donma kasma sorunu

Bence de sunucu kaynaklı bir durum. Çünkü ben 90-100 FPS ile başlıyorum oyuna 1366x768 her şey ultrada bi 5-10 Dakika sonra 70-80 oluyor 60 oluyor bazen 90 a çıkıyor. Bence bu sunucu kaynaklı bi durum. İlk başlarda kasmıyor ama sonrasında bir kasma hissediyorum ben.
arada bi yere indikten sonra anlık tekrar düşüp haritanın random bir yerine ışınlandıktan sonra ilk bulunduğunuz konuma geldiğiniz oluyor mu .d

Merhaba call of duty warzone 2.0 uçaktan atlarken aşırı derecede donma kasma yapıyor nedense internetten araştırdım batle.net üzerinden oynayanlar aynı sorunla karşılaşıyormuş ama steam de aynı sorunla karşılaşmıyorlarmış ama bende hem battle.net be steam üzerindende aynı sorunu yaşıyorum neden olabilir acaba?

Ekran kartı: Rtx 3080ti palit gaming pro
İşlemci: Amd ryzen 5 5600x
Ram:32 gb
Anakart: Gigabyt b450
Power:700 watt
Steam den oynuyorum aynı sorunu yaşıyorum. Sana önerim şu olabilir. Ben mw2 yi almıştım Steam üzerinden. Sonra warzone için battle net indirdim. Yani iki platform kullanıyordum. Oyun donma vb bir sürü sıkıntı yaşıyordu. Format attım pc ye başka bir sebepten dolayı. Şu an iki oyunu da Steam üzerinden oynuyorum. Hiç bir problem kalmadı.

arada bi yere indikten sonra anlık tekrar düşüp haritanın random bir yerine ışınlandıktan sonra ilk bulunduğunuz konuma geldiğiniz oluyor mu .d
Evet o da oluyor bazen aniden haritanın aşağısından düşüyorum ve başka bir yere ışınlanıp tekrardan bulunduğum konuma geliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,212
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri