UcuzEtinYahnisi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Feramuz biçer
21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun bir süre sonra arandım ve tarafıma fatura tutarı kadar para iadesi yapacaklarını söylediler. Bende iade istemediğimi stoklarında mevcut olan 6700 xt ekran kartının tarafıma gönderilmesini talep ettim ancak sadece para iadesi yapabiliceklerini söylediler. Sorun şu ki bana gönderdikleri faturada sitede 11.800 TL’ye sattıkları kartı 2100 TL göstermişler. Banada bu tutarı iade etmekte diretiyorlar. Her aradığımda çeşitli bahaneler ile oyalanıyorum. Ayrıca stoklarında bulunan kartıda göndermeyi reddediyorlar. Yani anlayacağınız beni fatura tutarı üzerinden dolandırdılar. THH süreci başlattım. Yaptığım araştırmada benim gibi birçok insana hazır sistemlerde tamir görmüş arızalı ürünleri satıp fatura tutarını düşük göstererek insanları yasal bir şekilde dolandırıdıklarını okudum. Kesinlikle bu firmadan uzak durun. Ben yandım başkası yanmasın.