Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Byte

80+
Katılım
5 Ocak 2023
Mesajlar
380
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Burak B
Komple sistemi iade edemiyor musunuz ?
 

MertFM

80+ Silver
Katılım
6 Ağustos 2022
Mesajlar
2,022
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Mertcan Ceylan
elraen sponsor ona bir şekilde ulaşırsan yada yanında ki lere modlara vs firma öyle yardımcı olur.
 

Atyxah

80+ Silver
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
4,475
Katılım
17 Kasım 2022
Mesajlar
136
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa
arkadaş o kadar sosyal medya ünlüsü insanlar reklamını yaptı bende ordan tn3 sistemini aldım faturada farketmiştim fiyatlardaki tutarsızlığı şuan tamamen soğudum sistemden ve gaming.gen.tr ' den geçmiş olsun inşallah sıradaki kurban ben olmam.
 

TeknoPiyon

80+ Gold
Katılım
23 Aralık 2020
Mesajlar
7,892
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,608
Konum
İnstada Post paylaşıyor
İsim
ArtiAnius
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji Haberleri
Dostum bu fatura dolandırıcılığı değil ürünü hazır sistem olarak aldığın için zaten kullanıcı sözleşmesinde gerçek fiyatları yani faturada olucak fiyatları yazar ve sen bu sözleşmeyi onayliyorsun o fiyattan çıkacagini görerek kimse senin 12000 TL ye aldığın hazır sistemde ekran kartına 12000 yazıp diğer ürünleri 0 TL gosteremez indirimli fiyatını yazmışlar oraya bu 1

2.olarakta ürün değişim veya iade raporu çıktıysa değişim isticeksin ürün kusurludur raporun varsa değişim raporun elinde yoksa sıkıntı her türlü o rapora ulaşman gerek ki thh işi hizlansin thh her türlü senin lehine onay verir merak etme ürün fiyatı yüksek çünkü ki thh ye basvururken 12000 TL diye yaz sonrasinda gaming gen tr yi darla ve ya kartımın aynisindna yada elinde mi yok üst segment ürün istiyorum de göndermek zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Fabrikasyon hatalı, tamir görmüş cihazları satıyorlar. Umarım sisteminde sorun çıkmaz.
Ya kanka öyle bir şey yok Allah rızası için kart uretildikten sonra garantisi başlıyor bildiğim kadarıyla bunlarda birde ürünü aldığın tarihi yazıyorsun asusta ben monitörde olsun anakart olsun modemde öyle yaptım ona göre tarih veriyor ve ürünlerin değişim setlerine bakabiliyorsun servise gitmiş mi gitmemiş mi ki iade edilen her ürün ilk teknik servise gider sisteme seri numarasinfan giriş yapılır o da sizin ürününüzün sisteminde gözükür
 

Erda Yıldırım

80+ Gold
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
5,762
Müşteri hizmetlerini aradığımda kartı direk Asus yetkili servisine göndermemi söylediler. Zaten ürünü sattıktan umurlarında olmuyorsunuz. Müşteri hizmetlerine ulaşmak 1 saati buluyor ve görüştüğünüz kişi sizi azarlayıp papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Stoğunuzda kart mevcut sitenizde gözüküyor onu gönderin diyorum ‘ o şekilde işlem sağlamayız sadece para iadesi’ diyor. İnsanı ***** yerine koyuyolar.
mail ile iletişim kurabileceğimiz bir yer var mı sizinle?
 

BayZ

80+ Bronze
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
665
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Ziya Yılmaz
Amacım firmayı kötülemek değildi. Ancak eklediğim fatura ve ekran görüntüsü herşeyi özetliyor. Sadece ödemesini yaptığım ve stoklarında bulunan kartı talep ediyorum. Para iadesi yapmakta diretmeleri bana art niyetli olduklarını, fatura tutarını bilerek düşük gösterdikleri, haksız kazanç yoluna gitmek istediklerini gösteriyor.
6 ay içerisinde arıza yapan ürünün değişim hakkı vardır. Kaldı ki servis de iade değişim raporu tutmuş. Her türlü değişim hakkın var. Her türlü yerden uğraş bunlarla. 2. olarak sen ne kadar ödeme yaptın bu ürüne ve ödemeni kanıtlayabiliyor musun? Eğer elinde düşük fatura kesildiğini kanıtlayacak bir belge varsa vergi dairesine de şikayette bulun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada hepimiz toparlanıp Google haritalardan gaming genin google sitesine gidip yorum yapalım

Gaming.Gen.TR (Beta Oyun Teknoloji A.Ş.)
0850 840 5599

https://g.co/kgs/zyujqg
Mesaj otomatik birleştirildi:


Emin olun bu yaptığınız yorumlar onların canını acıtır
yorum yazıldı H.o
 
Son düzenleme:

ExploiT

80+ Bronze
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
872
İyi de burada bir fatura dolandırıcılığı yok ki ?

Birincisi 2100₺ değil 2204,09₺+KDV şeklinde faturalanmış. Yani KDV dahil 2600,82₺ yapar.

İkincisi bu bir Powered By Asus sistem yani tüm bileşenleri Asus kullanılmış bu sebeple Asus markasının destekleriyle yapılmış bir sistem olmalı ve bu destekleri belli ki ekran kartından düşerek fatura etmişler. Bunu her firma yapıyor ve bunun yasal olmayan bir yanı yok.

Üçüncüsü sen toplu bileşen satın aldığın için aslında bir paket satın alıyorsun senle bir anlaşmaları yok ki istediği fiyattan fatura edebilirler. Sen almadan önce böyle bir bilgi almadın ki ? Sorsan da zaten alamazsın. Sen bir pakete para ödüyorsun.

Dördüncüsü ürün arızalıysa iade ve değişim kararı sana aittir. Burada haklısın kararı verecek olan sensin, eğer ellerinde yoksa muadili yada üst modelini teklif etmek durumundalar. Bu konuda anlaşamazsanız hakem heyetine başvurabilirsin. Ürünün fatura tutarı düşük olduğundan aksine burda şanslısın ki mahkeme yerine tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Yüksek olsaydı mahkemeye gitmen gerekecekti. Durum senin lehine sonuçlanır bu senin için iyi haber.

Beşincisi "Kesinlikle bu firmadan uzak durun. Ben yandım başkası yanmasın." veya "Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !" gibi ticari itibari zedelemeye yönelik yada firmanın ticaretini zedeleyecek cümleler kurarsan senin de başın yanar. Firma bu mesajı gösterip seni mahkemeye verip dese ki "bu mesaj yüzünden ben para kaybettim" haklı çıkar ve kaybettiği tutarı ıspatlarsa mahkeme bu tutarı sana fatura ettirebilir.


Bilinçli tüketici olun, önce hakkınızı öğrenin sonra hakkınızı arayın. Hatta mümkünse bu durumlara düşmeden hepsini öğrenmiş olun.
 

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
27,515
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
66,839
Konum
Ankara
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Konu, sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
 
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom