Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Atar mısın?Arkadaşım söyler misin nereye bakayım koca SSD yuvası var nerde olacak istersen foto atabilirim
Merak ettim.
Atar mısın?Arkadaşım söyler misin nereye bakayım koca SSD yuvası var nerde olacak istersen foto atabilirim
kasanın arka kapağını aç oraya da takabiliyolar
Valla bnde merak ettimAtar mısın?
Merak ettim.
Arkadaşlar açmadılar öncelikle sıra vardı ve kapandı sonra maile de tık yok hala
hayır kanıt atmamış yıllardır olan bir şirkete sallıyorSenin tavrın bu aralar neden kötü?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizi de paniğe sevkettik ama enteresan bi yere koymuşlar en azından bana göre yani izlediğim toplama vidyolarında falan yoktu böyle bişey şimdi şöyle anlatayım fotoda görebilirsiniz power supplyın yanında altta bi yerde kalmış üstünde de kapak vardı bitane aradan kablolar geliyodu açtım baktım ki orda bana sırıtıyo kusura bakmayın yorduk sizi de çok anlamıyoruz napalım( adamlar da iyi saklamış hani )
ssd yuvaları orda olan kasa da olabiliyorArkadaşlar çok teşekkür ederim sizi de paniğe sevkettik ama enteresan bi yere koymuşlar en azından bana göre yani izlediğim toplama vidyolarında falan yoktu böyle bişey şimdi şöyle anlatayım fotoda görebilirsiniz power supplyın yanında altta bi yerde kalmış üstünde de kapak vardı bitane aradan kablolar geliyodu açtım baktım ki orda bana sırıtıyo kusura bakmayın yorduk sizi de çok anlamıyoruz napalım( adamlar da iyi saklamış hani )
Arkadaşlar kötü niyetli olmayalım lütfen iftira falan yok işi gücü olan insanlarız çocuk değiliz burda en büyük sıkıntı 1 benim cahilliğim kabul ama yine de benim görmediğim bi yerde kapaklı şekilde duruyordu normal ssdlerin takıldığı yer değil yani anlayamadım 2.si ise marka savunuculuğu yapmayın bu olayın anlık müşteri hizmet ve destek ünitesi olmamasıyla da alakası var öyle olsa saniyesinde aha burda diye bulurduk
Bu aradaArkadaşlar çok teşekkür ederim sizi de paniğe sevkettik ama enteresan bi yere koymuşlar en azından bana göre yani izlediğim toplama vidyolarında falan yoktu böyle bişey şimdi şöyle anlatayım fotoda görebilirsiniz power supplyın yanında altta bi yerde kalmış üstünde de kapak vardı bitane aradan kablolar geliyodu açtım baktım ki orda bana sırıtıyo kusura bakmayın yorduk sizi de çok anlamıyoruz napalım( adamlar da iyi saklamış hani )
Dostum sorma ya çok çok gömdüler keşke değişebilseydim inş aleti patlatmayız