Coğrafyadan 44 aldım

Reaksiyon skoru
12
Anadolu lisesinde okuyorum ve sınıf ortalaması 75 benim bu sınavım kötü geçmişti biliyorum ama en azından 50 üstü bekliyordum.
Hoca geçirir mi sizce?
Ayrıca lisede böyle notlar normal mi?
10.sınıfım
Yoksa basbaya kafasız mıyım ortalama 75 Ken 45 alıyorum

Lisede böyle notlar normal değil en azından coğrafya için ama siz 9'u görmeden direkt 10.sınıfa geçtiğiniz için normal sayılıyor hocalar geçirir merak etme zaten ortalamana pek etkisi olan bir ders değil

Anadolu lisesinde okuyorum ve sınıf ortalaması 75 benim bu sınavım kötü geçmişti biliyorum ama en azından 50 üstü bekliyordum.
Hoca geçirir mi sizce?
10.sınıfım
Daha 2. Dönem var kalmazsın

Hocan iyi biriyse sözlülerle vs vs geçirmeye çalışır, olmadı 2 sınavda düzeltirsin bir şey olmaz.

Lisede böyle notlar normal değil en azından coğrafya için ama siz 9'u görmeden direkt 10.sınıfa geçtiğiniz için normal sayılıyor hocalar geçirir merak etme zaten ortalamana pek etkisi olan bir ders değil
9.sınıfın uzaktan eğitimle geçmesi bahane olmamalı bence.

Ben geçen sene 9. Sınıfta bayağı kötüydü notlarım mesela
Fizik 35
Biyoloji 31
Edebiyat 33
Coğrafya 35
Ama performans ödevleri ile 74 ortalamayla geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Derslere katıl performans notların yüksek olsun kurtarırsın

Hoca geçirir mi sizce?
10.sınıfım
ben perşembe günü sınava girmedim ve arkadaşlarıma coğrafya sınavı nasıl geçti diye sorduğum da hepsi hocaya sövdü çünkü hoca full ayrıntı sormuştu ve hoca cuma günü sonuçları okudu ve sonuçlar 15,22,18 flndı en yüksek ise 48 mi neydi :D (hocan kıl bir hoca değilse geçirir ama bizim hoca asla geçirmez zaten sürekli bize mamalak fln diyor)

Hoca geçirir mi sizce?
10.sınıfım
bu notlar bence kötü son akşam çalışarak 80-85 üstü alıyorum 11. sınıfım tabi herkesin ezber yeteneği aynı değil

Mattan 07 almıştım. Takma bu kadar :D

Hoca geçirir mi sizce?
10.sınıfım
Merak etme ben matematik ilk sınavından 48 almıştım ama geçtim bir türlü halen anlayamıyorum neden o kadar düşük aldığımı.
Aklınıza derse ilgisi olamayan biri gelmesin.
Ama artık matematiğe abanıyorum ve güzel gidiiyor.
Sakın üzülme daha çok asıl ve 2.sınavlarda yükselt.
Yazı etmişsin ikinci ünite daha zor çünkü türkiyeyi baştan sona öğretiyorlar neredeyse ama sen yaparsın.

Hoca geçirir mi sizce?
10.sınıfım
"Hoca geçirir mi sizce?" Sorusunu yanıtlayayım, derse katılımınız iyiyse, derste arkadaşlarınızla konuşup dersi bozmuyorsanız geçirebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri