Neler Yeni

Çoğu liseli öğrenci neden sınavlara son gün çalışıyor

MufasaBoss

80+ Bronze
her yerde bu böyledir sadece Türkiye'de değil tabi geleceğine önem veren ve eğitim sistemi düzenli olan bir ülkede bunlar olmaz
bizde zamanında böyleydik hatta sınava 10 DAKİKA kala konulara yeni bakdigimı hatırlarım eğlenceliydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

torpil bu adam kayırma gibi sistemin çöktüğünün kanıtı anadolu liselerinde böyle şeyler olmaz
Torpil Kişisel Olur Benim Olay Kişisel Değildi Hocalar Herkesi Geçirirdi İstisnalar Dışında

Clayz

80+ Silver
Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl çalışıyorsunuz, bu dönem sizin için nasıl geçti?
ben fızıkle matematıge hıc calıstıgımı hatırlamıyorum allah ne verdıyse dıger derslere gelırsek eger adam gıbı dersı derste dınlersen temel oturuyo ondan sonra sınava 2 hafta kala calısınca mis ama son gune bırakmakta tam fantazi o heyecan o yetısmıcek hissi felan hahaha :D

Top Bottom