gönderseniz bile sağlam raporu verirler diye biliyorumArkadaşlar yeni aldığım bilgisayarın ekran kartında coil whine çıktı sizce geri göndereyim mi?
Kulaklık takınca çok rahatsız etmiyor ama takmayınca vızzz vızzz ötüyor.
Birde çok garip cs 2 de vızz vızz ötüyor alt tab attığım gibi düzeliyor.gönderseniz bile sağlam raporu verirler diye biliyorum
FPS düşürmen lazımBirde çok garip cs 2 de vızz vızz ötüyor alt tab attığım gibi düzeliyor.
Kulaklık takınca hissetmiyom bile 2-3 hafta boşa beklemeye gerek yok dimi?Coil whine günümüz ekran kartı ve PSU ların vebası.
Değişim olsa bile gelende de olmama ihtimali yok
Hocam zaten 200 fpsdeCoil whine günümüz ekran kartı ve PSU ların vebası.
Değişim olsa bile gelende de olmama ihtimali yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
FPS düşürmen lazım
Bence öyle ama karar sizin tabiKulaklık takınca hissetmiyom bile 2-3 hafta boşa beklemeye gerek yok dimi?
DegismezArkadaşlar yeni aldığım bilgisayarın ekran kartında coil whine çıktı sizce geri göndereyim mi?
hangi modelArkadaşlar yeni aldığım bilgisayarın ekran kartında coil whine çıktı sizce geri göndereyim mi?
onu bilmiyorum ama cs de olması garip geldi banaBirde çok garip cs 2 de vızz vızz ötüyor alt tab attığım gibi düzeliyor.
Asus dual Rx 7700 xt... Kronik sıkıntılı.hangi model
Niye hocam? Gerimi göndereyim?onu bilmiyorum ama cs de olması garip geldi bana
Hocam cs 200 fps maç içi olması normalse göndermicem.çok rahatsız etmiyorsa kullanın bence uğraşmayın bi zararı olmaz
fps e etki etmez diye biliyorum hocamHocam cs 200 fps maç içi olması normalse göndermicem.
cs işlemciye yük bindirdiği için garip gelmişti ekran kartına yansıması ama araştırdım hocam biraz cs de de olabiliyormuşda zaten kulaklık takınca hissedilmez bile o sesNiye hocam? Gerimi göndereyim?