Neler Yeni

Coil whine hangi parçamda var

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Kasamda yük altında cızırtı sesi geliyo furmark testide yaptım gene geliyo vsync sabitleyince kesiliyo ama yük altında ekran kartının fanlarını durdurdum ve işlemci soğutucusu ve fanlarıda durdurdum herşeyi durdurdum ama cızırtı geliyo yine PSU damı var acaba

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Kasamda yük altında cızırtı sesi geliyo furmark testide yaptım gene geliyo vsync sabitleyince kesiliyo ama yük altında ekran kartının fanlarını durdurdum ve işlemci soğutucusu ve fanlarıda durdurdum herşeyi durdurdum ama cızırtı geliyo yine PSU damı var acaba
Bende ekran kartında vardı baktım psudada vardı , ama genelde tek ekran kartında oluyor yani yük altında geliyorsa ses garanti olarak kartta var , psuyuda kontrol et

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ekran kartında vardı baktım psudada vardı , ama genelde tek ekran kartında oluyor yani yük altında geliyorsa ses garanti olarak kartta var , psuyuda kontrol et
Hocam onu nasıl kontrol edicem bilmiyorumki ekran kartının fanlarını durdurdum yük altında ama cızırtı devam ediyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam onu nasıl kontrol edicem bilmiyorumki ekran kartının fanlarını durdurdum yük altında ama cızırtı devam ediyor
Cızırtı fanlar ile alakalı değil ki zaten? Kulağını psuya koy , bende boştayken bile psudan cızırtı geliyor

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Cızırtı fanlar ile alakalı değil ki zaten? Kulağını psuya koy , bende boştayken bile psudan cızırtı geliyor
Hocam senin ekran kartı ve psudadamı var? Ekran kartı hala aynımı sesi azaldımı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam senin ekran kartı ve psudadamı var? Ekran kartı hala aynımı sesi azaldımı
Ekran kartı aynı hocam , psudanda geliyormuş kontrol ettim. Gaminggene sordum pazartesi gönderin psuyu direkt değiştirebiliriz dediler servis olmadan , ekran kartını kontrol edeceklerini söylediler

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Ekran kartı aynı hocam , psudanda geliyormuş kontrol ettim. Gaminggene sordum pazartesi gönderin psuyu direkt değiştirebiliriz dediler servis olmadan , ekran kartını kontrol edeceklerini söylediler
Hocam ben okadar kafama takmıyorum ya zaten her ekran kartında cw var kimisinde hiç ses olmmuyo kimisinde oluyo

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
Cızırtı sesi SSD'den de geliyor olabilir, bir uygulama açıkken cızırtı yapmaya başlıyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
Hocam ekran kartından gelme ihtimali yok dimi 3 tane fanınıda durdurdum gene geliyor yük altında
Ekran kartından da geliyor olabilir, (bobinlerden dolayı) V-SYNC açıkken kesiliyor dedin ya FPS'i sabitliyor, o zaman sesi azalıyordur.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Ekran kartından da geliyor olabilir, (bobinlerden dolayı) V-SYNC açıkken kesiliyor dedin ya FPS'i sabitliyor, o zaman sesi azalıyordur.
FPS sabitleyince kesiliyo ama vsync kapatınca cızırtı sesi yükseliyo kesin ekran kartındamı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
FPS sabitleyince kesiliyo ama vsync kapatınca cızırtı sesi yükseliyo kesin ekran kartındamı
Büyük ihtimalle, Coil Whine hemen hemen tüm kartlarda var. Garantiye falan göndereceksen boşuna uğraşma değişim çıkmaz.

Top Bottom