Neler Yeni

Coil Whine iade sorunu

qrmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. Ekran kartı modeli 6700xt. coil whine sorunu olduğunun farkına vardım. Daha sonra bu durumu vatan bilgisayara bildirdim onlar da ürünü getirin asus firmasına yönlendirelim dediler bende direk asusu aradım durumu anlattım. daha sonra bana Coil whine bir arıza değildir, performansa etkisi yoktur. Dolayısıyla onarım merkezimizde işlem yapılmıyor. denildi.

Nasıl bir yol izlemeliyim ses aslında rahatsız etmiyor ama ne gerek var bu sese ? kasayı vatan bilgisayardan aldım internetten sipariş etmediğim için iade alamadıklarını söylediler. asus da ekran kartı değişimini sağlamıyor. bu arada kasa 2 milyar zamlanmış iade alsa bile vatan iade etmek saçma olur yenisini almak pahalıya gelir.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. Ekran kartı modeli 6700xt. coil whine sorunu olduğunun farkına vardım. Daha sonra bu durumu vatan bilgisayara bildirdim onlar da ürünü getirin asus firmasına yönlendirelim dediler bende direk asusu aradım durumu anlattım. daha sonra bana Coil whine bir arıza değildir, performansa etkisi yoktur. Dolayısıyla onarım merkezimizde işlem yapılmıyor. denildi.

Nasıl bir yol izlemeliyim ses aslında rahatsız etmiyor ama ne gerek var bu sese ? kasayı vatan bilgisayardan aldım internetten sipariş etmediğim için iade alamadıklarını söylediler. asus da ekran kartı değişimini sağlamıyor. bu arada kasa 2 milyar zamlanmış iade alsa bile vatan iade etmek saçma olur yenisini almak pahalıya gelir.
Msi, Gıgabyte , Galax, Asus bu markaların bir çok ekran kartını kullandım çoğunda ya sıfır ya da sonradan coilwhine sesi vardı. Tamamıyla şans bahtınıza ne cıkarsa ama ilerde de cıkmayacagının hiçbir garantisi yok. Sesi görmezden gelip keyfinize bakmanızı öneririm. Yeni alacağınız herhangi bir kasa ya da ekran kartında aynısı olmayacağının garantisi yok.

djhmz

80+
Yani sistemi aldığınız yer iade kabul etmiyor ki zaten yazdığınız kadarıyla sizinde iade etme gibi bir isteğiniz yok, sorunlu parçanın garanti dahilinde değişimi veya onarımınında yapılmayacağını söylenip de bilgilendirilmişsiniz. Ne konuda destek almak istediğinizi anlayamadım.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
asus coilwhine a bişey yapmıyor maalesef. Laptopumda vardı yolladım garantiye bakım yapıp geri yolladılar.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
CW olmayan kart yok denebilir.

arturo

80+ Silver

hocam çok rahatsız ediyorsa fps kısıtlıyarak önüne geçebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali

aynı karttan bende de var, aldığım günün ertesi günü vatana götürdüm. istersen garantiye yollayalım dediler bana da. iade almadılar. kart bildiğin cazır cozur :)
yüksek fps oynamak için pc dizdim, oyunlarda fps limitliyorum. üzdü

qrmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
aynı karttan bende de var, aldığım günün ertesi günü vatana götürdüm. istersen garantiye yollayalım dediler bana da. iade almadılar. kart bildiğin cazır cozur :)
yüksek fps oynamak için pc dizdim, oyunlarda fps limitliyorum. üzdü
neyse ki nadir görülen bir sorun değil çoğu insanda mevcut kendimizi öyle teselli edelim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
neyse ki nadir görülen bir sorun değil çoğu insanda mevcut kendimizi öyle teselli edelim :)
değiştirecem ben, 4070ti geçecem indirim fırsat yakalamaya çalışıyorum. şimdilik dursun 6700xt,
yeni kart alınca da bunu garantiye yollayacağım. bilgisayarsız kalmamak için şimdi göndermiyorum.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Bendeki 6500xt de bile var.Garantisi devam ediyor ama ret cevabı geleceğini biliyorum.Şans işi işte yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann