Coil Whine iade sorunu

qrmert

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. Ekran kartı modeli 6700xt. coil whine sorunu olduğunun farkına vardım. Daha sonra bu durumu vatan bilgisayara bildirdim onlar da ürünü getirin asus firmasına yönlendirelim dediler bende direk asusu aradım durumu anlattım. daha sonra bana Coil whine bir arıza değildir, performansa etkisi yoktur. Dolayısıyla onarım merkezimizde işlem yapılmıyor. denildi.

Nasıl bir yol izlemeliyim ses aslında rahatsız etmiyor ama ne gerek var bu sese ? kasayı vatan bilgisayardan aldım internetten sipariş etmediğim için iade alamadıklarını söylediler. asus da ekran kartı değişimini sağlamıyor. bu arada kasa 2 milyar zamlanmış iade alsa bile vatan iade etmek saçma olur yenisini almak pahalıya gelir.

Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan toplama bilgisayar aldım. Ekran kartı modeli 6700xt. coil whine sorunu olduğunun farkına vardım. Daha sonra bu durumu vatan bilgisayara bildirdim onlar da ürünü getirin asus firmasına yönlendirelim dediler bende direk asusu aradım durumu anlattım. daha sonra bana Coil whine bir arıza değildir, performansa etkisi yoktur. Dolayısıyla onarım merkezimizde işlem yapılmıyor. denildi.

Nasıl bir yol izlemeliyim ses aslında rahatsız etmiyor ama ne gerek var bu sese ? kasayı vatan bilgisayardan aldım internetten sipariş etmediğim için iade alamadıklarını söylediler. asus da ekran kartı değişimini sağlamıyor. bu arada kasa 2 milyar zamlanmış iade alsa bile vatan iade etmek saçma olur yenisini almak pahalıya gelir.
Msi, Gıgabyte , Galax, Asus bu markaların bir çok ekran kartını kullandım çoğunda ya sıfır ya da sonradan coilwhine sesi vardı. Tamamıyla şans bahtınıza ne cıkarsa ama ilerde de cıkmayacagının hiçbir garantisi yok. Sesi görmezden gelip keyfinize bakmanızı öneririm. Yeni alacağınız herhangi bir kasa ya da ekran kartında aynısı olmayacağının garantisi yok.

Bu aralar çoğu kartta çıkıyor maalesef. Kullanmanızı öneririm.

Rahatsız etmiyorsa kullan

Yani sistemi aldığınız yer iade kabul etmiyor ki zaten yazdığınız kadarıyla sizinde iade etme gibi bir isteğiniz yok, sorunlu parçanın garanti dahilinde değişimi veya onarımınında yapılmayacağını söylenip de bilgilendirilmişsiniz. Ne konuda destek almak istediğinizi anlayamadım.

asus coilwhine a bişey yapmıyor maalesef. Laptopumda vardı yolladım garantiye bakım yapıp geri yolladılar.

hocam çok rahatsız ediyorsa fps kısıtlıyarak önüne geçebilirsiniz

aynı karttan bende de var, aldığım günün ertesi günü vatana götürdüm. istersen garantiye yollayalım dediler bana da. iade almadılar. kart bildiğin cazır cozur :)
yüksek fps oynamak için pc dizdim, oyunlarda fps limitliyorum. üzdü

aynı karttan bende de var, aldığım günün ertesi günü vatana götürdüm. istersen garantiye yollayalım dediler bana da. iade almadılar. kart bildiğin cazır cozur :)
yüksek fps oynamak için pc dizdim, oyunlarda fps limitliyorum. üzdü
neyse ki nadir görülen bir sorun değil çoğu insanda mevcut kendimizi öyle teselli edelim :)

neyse ki nadir görülen bir sorun değil çoğu insanda mevcut kendimizi öyle teselli edelim :)
değiştirecem ben, 4070ti geçecem indirim fırsat yakalamaya çalışıyorum. şimdilik dursun 6700xt,
yeni kart alınca da bunu garantiye yollayacağım. bilgisayarsız kalmamak için şimdi göndermiyorum.

Bendeki 6500xt de bile var.Garantisi devam ediyor ama ret cevabı geleceğini biliyorum.Şans işi işte yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,046
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri