SISTEMIN BENIMKIYLE AYNIMIS DOSTUM xD ozellıklerıne baktımdaServise gönder şansın varsa değişim yaparlar. Bende aynı sorundan şikayetciydim kartı servise gönderdim maalesef değişim yapmadılar. Bir süre sonra alışıyorsun. Özellikle benimki gibi kulaklık taktıktan sonra az ya da hiç duyulmayacak seviyedeyse problem olmaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla karta bir zararı yok.
Ne zaman aldın sistemiSISTEMIN BENIMKIYLE AYNIMIS DOSTUM xD ozellıklerıne baktımda
Sıkıntı yaratmaz ses çok yüksekse garantiye gönder değişim yapma ihtimalleri varYENI SISTEMIM OLAN 7800XT EKRAN KARTIMDA BAZI OYUNLAR COİL WHİNE SESI GELİYOR SEBEBI NEDIR?HERHANGI BI SIKINTI YARATIRMI?
Zamanla artma ihtimali varmı pekiSıkıntı yaratmaz ses çok yüksekse garantiye gönder değişim yapma ihtimalleri var
Dostum aynı ekran kartının Asus TUF versiyonuna sahibim, bendede coil whine problemi var ama rahatsız edecek seviyede bir sesi yok, ya zamanla bu ses azaldı ya da artık beni eskisi gibi rahatsız etmiyor. Servise yolladım ve tam 1 ay bekledikten sonra kartım elime yeniden ulaştı ve üstüne koydukları kağıtta şunlar yazıyordu:YENI SISTEMIM OLAN 7800XT EKRAN KARTIMDA BAZI OYUNLAR COİL WHİNE SESI GELİYOR SEBEBI NEDIR?HERHANGI BI SIKINTI YARATIRMI?
Zamanla artma ihtimali yok hatta duyduğum kadarıyla azalma ihtimali bile var. Bu sadece bir sestir performansını kesinlikle etkilemez. Canavar gibi bir kartın var bu durum moralini bozmasın.Zamanla artma ihtimali varmı peki
2 gun onceNe zaman aldın sistemi![]()
Şansını dene derim. Servise gönder.2 gun once
Bende bu sistemi almayı düşünüyorum coil whine olur mu acaba? Diğer marka ekran kartlarında da olduğunu okudum.Şansını dene derim. Servise gönder.