Kartın performansına etki etmiyor sadece ses eğer aşırı ses var ise değişime gönderin yoksa uğraşmayın, kartınız ne?İlerde artar mı yoksa şimdiden degisime gondereyim mi sadece ses midir
Ses çok aşiriysa anca garantide değiştirirler ama ses çok fazla değilse garanti sorun yok der gönderirİlerde artar mı yoksa şimdiden degisime gondereyim mi sadece ses midir
Gigabayt 2060Kartın performansına etki etmiyor sadece ses eğer aşırı ses var ise değişime gönderin yoksa uğraşmayın, kartınız ne?
Anladim ses az ya Kafami yaklastirinca duyuyyorum ancaSes çok aşiriysa anca garantide değiştirirler ama ses çok fazla değilse garanti sorun yok der gönderir
O zaman problem yok.Gigabayt 2060
Post automatically merged:
Anladim ses az ya Kafami yaklastirinca duyuyyorum anca
Şahsen garantinin ona bir şey yapacağını düşünmüyorumAnladim ses az ya Kafami yaklastirinca duyuyyorum anca
Sesin ilerde artma gibo bi seyi var mi bide 144e sabitleyince geciyor ama ben sabitlemek istemiyorum sabitlemezsem bisi olur mu sesten baskaO zaman problem yok.
Hayır bir şey olmaz.Sesin ilerde artma gibo bi seyi var mi bide 144e sabitleyince geciyor ama ben sabitlemek istemiyorum sabitlemezsem bisi olur mu sesten baska
Tamam saolHayır bir şey olmaz.