louis bloom
80+ Silver
psu coil whine sorunu zararlı mı beyler değişim vb uğraşmaya gerek var mıdır
Benim hem ekran kartı hemde psuda var, coilwhine bobin sesi olduğu için problem olmaz hocam. Ses yüksek ise değişim veya iadeye göndermenizi öneririmpsu coil whine sorunu zararlı mı beyler değişim vb uğraşmaya gerek var mıdır
Nasıl katlanıyorsun kardeşBenim hem ekran kartı hemde psuda var, coilwhine bobin sesi olduğu için problem olmaz hocam. Ses yüksek ise değişim veya iadeye göndermenizi öneririm
gerek yok o zaman çokta rahatsız etmiyo ama farkediyorum psu dan col whine sesi geldiğiniDeğerini düşürür sadece başka bişey olmaz.
Psudaki çok yaklaşınca duyuluyor , karttaki yük altına girince ağır oyunlarda fakat çok yüksek değil ses. Zaten kulaklık takınca haberim bile olmuyorNasıl katlanıyorsun kardeş
gpu değil psu reis ekran kartında yok coil whine psu da yaşıyorum sadeceCoilwhine ekran kartına bir zararı yoktur sadece ses çıkartır zaten kulaklık takınca sesi duymazsın
benimki kulaklığada vuruyor psu daki coil whine kulaklığa vururmu peki?Coilwhine ekran kartına bir zararı yoktur sadece ses çıkartır zaten kulaklık takınca sesi duymazsın
ekran kartında da coil whine oluyor ama yine zararı yok sadece ses yapıyorgpu değil psu reis ekran kartında yok coil whine psu da yaşıyorum sadece
kulaklığın pasif gürültü önlemesi iyi olması lazım öyle duyulmaz oyun oynarken filanbence boşuna servise yollama giden vakit kaybı oluyor boşa uğraş dur deneyimledim ordan biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimki kulaklığada vuruyor psu daki coil whine kulaklığa vururmu peki?
kanka biliyorum gpu larda da coilwhine olabiliyor ama ben gpu da coilwhine sorunu yaşamıyorum PSU ' da yaşıyorum onu sordum zaten konuda daekran kartında da coil whine oluyor ama yine zararı yok sadece ses yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklığın pasif gürültü önlemesi iyi olması lazım öyle duyulmaz oyun oynarken filan