🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

hocam kımlık dogrulama ucretı hemen mı yatıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kampanyaya katılmadan yaptım kımlık dogrulaması sonra katıldım unuttum ya
Yok hemen yatmıyor. Aynı hatayı ben de yapacakım, üye olduktan sonra direkt kimlik doğrulamaya atıyor. Şansını dene hocam, yine olabilir.

Yok hemen yatmıyor. Aynı hatayı ben de yapacakım, üye olduktan sonra direkt kimlik doğrulamaya atıyor. Şansını dene hocam, yine olabilir.
ama etkınlık kısmında bende de tık var kımlık dogrulama kısmında sızın gıbı saymıs olabılır mı acaba

1000 tl için alınabilecek bir risk mi acaba ya

Şu bonus işi çok işkillendirdi beni o ne öyle bet işi gibi nerde görülmüş yatırım uygulaması hayrına para veriyor

Şu bonus işi çok işkillendirdi beni o ne öyle bet işi gibi nerde görülmüş yatırım uygulaması hayrına para veriyor
Toplam 1200 TL civarı için değer. 200-300 TL için ben uğraşmıyorum ama bunlar iyi miktarlar bence. Zaten bir problem olursa bizi ilgilendirmez, her yerde, her gün reklamı yapılan bir yer.

para hesabına yatıyor merak etme 1 saat içinde

evet hocam saymıs gibime geldi sende o arda guler kısmında kı kyc da bitti mi yazıyor bende bitti yaziyor
Kimlik Doğrulamanı Tamamla kısmının altındaki butonda "Bitti" yazıyor. Bu şekilde mi oluyor normalde?
İlk önce bitti yazıyor, daha sonra ss'deki gibi yeşil tik'e dönüşüyor. 5-10 Dakika sonra tekrar kontrol edersiniz.
WhatsApp Image 2025-06-03 at 13.39.36.webp

1000 tl daha yatırım yaptım verdi bana da fakat dediği miktarda yatırmama rağmen başta vermemesi saçma
Hata olmuştur belki, ama para yatırma anlamında ilk defa bu kadar hızlısını gördüm.

İlk önce bitti yazıyor, daha sonra ss'deki gibi yeşil tik'e dönüşüyor. 5-10 Dakika sonra tekrar kontrol edersiniz.Alıntıyı görüntüle

Hata olmuştur belki, ama para yatırma anlamında ilk defa bu kadar hızlısını gördüm.
Evet yeşil tik olmuş. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4
Geri