Çok fazla ilgi nasıl verilir

Sen yazmadığın zaman sana yazıyor mu ?
Sen yazmadığın sürece yazmıyorsa eğleniyordur seninle.
Hocam sabah ben yazmasam ilk o mesajı atıyor bana ama o yazdığı zaman ben mesajına bakmadan yazmıyor rahatsız ettigimi düşünuyorum demişti kaç kere ama ilk tanistimizda o atıyordu ben yazmasamda

Bak kendine özgüveni olmayabilir ama kızın bunları aşması gerek 3 ay olmuş hala utanıyorum diyor dışarıyada maskeyle mi çıkıyor bence ikna et bir görüntülü görüş. En iyisi yüzyüze görüşmek bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onu yapmıyor utanıyorum diyor işte story atıyor onda bile telefon yüzünde kendine sürekli çirkinim diyor ama bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani hocam
İlgin hoşuna gidiyor ilgi bekliyor ama sen yazmayınca da yazmıyor. Yedekte bekletiyor gibi

Bak kendine özgüveni olmayabilir ama kızın bunları aşması gerek 3 ay olmuş hala utanıyorum diyor dışarıyada maskeyle mi çıkıyor bence ikna et bir görüntülü görüş. En iyisi yüzyüze görüşmek bence
Yüz yüze gorusmemizin imkanı yok hocam asla görüşmem maskeyle çıkmıyor tabi 😆 ama benden çok utanıyor gibime geldi arkadaşlarıyla çıkıyor hep bide biraz ergen tipli 14 yaşı var o yüzdende böyle olabilir benimkisi 16 ama bilmiyorum utaniyor o

Sürekli ilgi isteyenle olmaz kendini değiştirme yorar seni sana kim ilgi verecek. Uğraşmaya değmez
Hocam haklısınız ama çok seviyorum o yüzden ilgi vermek istiyorum birde çok üzülüyorum seveni fazla yok o yüzdende bende ilgi vermek istiyorum ama nasil vericem

Yüz yüze gorusmemizin imkanı yok hocam asla görüşmem maskeyle çıkmıyor tabi 😆 ama benden çok utanıyor gibime geldi arkadaşlarıyla çıkıyor hep bide biraz ergen tipli 14 yaşı var o yüzdende böyle olabilir benimkisi 16 ama bilmiyorum utaniyor o
Yolu ver.

Çok sıkıntılı bir durum (büyük ihtimalle yaş 12)

Hocam haklısınız ama çok seviyorum o yüzden ilgi vermek istiyorum birde çok üzülüyorum seveni fazla yok o yüzdende bende ilgi vermek istiyorum ama nasil vericem
Kendine bağlamış sizi. Eğer bir kız beni kimse sevmiyor gibi şeyler diyorsa, çok yüksek ihtimalle amacı gönül eğlendirmek, manipüle ediliyorsunuz haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri