Çok fazla ilgi nasıl verilir

Klasik sorunlu ve ailesi vs tarafından bazı nedenler yüzünden sevilmeyen kendisini çirkin hisseden bir model gibime geldi açıkçası. Üstelik sanaldan yaptın aynı şehirdesiniz bahane olarak ise utanmak hım o yaş için olabilir, veya eli yüzü düzgün olmadığı için seni sevse bile klasik kız kafasında olduğu için direk çirkinim acaba beni istermi modlarına girmiş bile çoktan. Yaşı küçük ama pek fazla olgun değilse senin durumunu anlayacağını zannetmiyorum, üstelik daha önceden sevgili yapmış diyorsunuz bir süre konuşmuşlar falan ayakları. Bana kalırsa sen kendine odaklan, sevip sevilmeyi öğren buna bir şey demiyorum ama genelde böyle durumlarda çok fazla sorun olduğu için eninde sonunda o ilişki bitiyor. Akabinde değmeyecek birisine deli gibi ilgi verirsen en kısa sürede kız biraz daha açıldığında başkaları ona daha iyi ilgi verdiği an seni güzel bir kapıya koyar. Karakterini bilmiyoruz karşı tarafın ama bu yaştaki kısım genelde böyle oluyor, yok hayır düzgün birisi diyorsanız ilgi sevgi olarak hediye alabilirsin veya daha çok sanala yoğunlaştığı için görüntülü konuşma teklifleri yapabilirsiniz şımarabilirsiniz ama bunlardan önce karşınıza alın bir konuşun derim yoksa "bono olgosoz borokton oyroloyorom sondon" deyip seni yollamasın. :D
Haklısınız hocam benden daha fazla ilgi gösteren biri olursa beni siler diye aklimda düşünceler var ama bana öyle yapicani zannetmiyorum bilemiyorum daha doğrusu onunla ne konuşmam lazım ki karşıma alıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta sen erkekten hoşlanıyosun SINSJNSJS
Nasıl hocam sesli konuştuk

İnstadan birtane kızla tanıştım 3 aydır konuşuyoruz ona aşığım buda biliyor şuan deniyoruz ama ilk tanistimizda çok fazla ilgiden hoşlandiğini söylüyor daha öncede arkadaş olarak kalalım demişti zar zor ikna ettim benden ilgi beklediğini söylüyor ama ilgi ne bilmiyorumki malesef çoook fazla ilgi istiyor bunu nasıl vericem ona ilgi nedir yani uzak mesefa iliskisinde
aklın varsa çok ilgiye boğma ilk seni harcar...

Hocam peki ilgi nasıl verilir biliyormusunuz nasıl vericem ilgi
yüzyüze önce bi görüş uzaktan ilgi veremezsin bn sevdiğim kızın arka sırasına oturur bazen saçlarıyla oynardım sonuç aşırı ilgiden ayrılma :(

yüzyüze önce bi görüş uzaktan ilgi veremezsin bn sevdiğim kızın arka sırasına oturur bazen saçlarıyla oynardım sonuç aşırı ilgiden ayrılma :(
Hocam çok ilgi iyi bir şey değilmiki benim kıza çook ilgi istiyor ama nasıl vericemi bilmiyorumki yüzyüze görüşemiyoruz utanıyor o

İnstadan birtane kızla tanıştım 3 aydır konuşuyoruz ona aşığım buda biliyor şuan deniyoruz ama ilk tanistimizda çok fazla ilgiden hoşlandiğini söylüyor daha öncede arkadaş olarak kalalım demişti zar zor ikna ettim benden ilgi beklediğini söylüyor ama ilgi ne bilmiyorumki malesef çoook fazla ilgi istiyor bunu nasıl vericem ona ilgi nedir yani uzak mesefa iliskisinde
kanka kız senin tipini begenmiyo ilgin için kullanıuyo seni bırak kızı engelle konusma bi daha cok ciddiyim

Hocam çok ilgi iyi bir şey değilmiki benim kıza çook ilgi istiyor ama nasıl vericemi bilmiyorumki yüzyüze görüşemiyoruz utanıyor o
kız senden utanıyo kanka begenmiyo seni ilgi falan verme engelle

ilgi isteyen kızdan olmaz seven insan en ufak ilgiye kanar (kendimden biliyorum)
ve kimseye fazlasıyla ilgi verme verirsen büyük hata yapmış olursun

ilgi isteyen kızdan olmaz seven insan en ufak ilgiye kanar (kendimden biliyorum)
ve kimseye fazlasıyla ilgi verme verirsen büyük hata yapmış olursun
Hocam zaten ilk başta ben sormuştum nasıl erkeklerden hoslanirskn diye o demişti nasıl ilgi vericem peki ona neler yapmam lazim

ses değiştiricide olabilir kız dediğin utanmaz
Hocam utanıyor valla bilmiyorum kaçkere konustuk

Haklısınız hocam benden daha fazla ilgi gösteren biri olursa beni siler diye aklimda düşünceler var ama bana öyle yapicani zannetmiyorum bilemiyorum daha doğrusu onunla ne konuşmam lazım ki karşıma alıp

Nasıl hocam sesli konuştuk
Hocam yani ondan beklemiyorum şöyle böyle demek doğru değil bana göre, konuşma kısmı ise sanaldan nasıl takılacaksınız yani hani en fazla ne yapılabilir sanalda? O baya filmlerde olduğu gibi ilgi aşk bekliyorsa zor, en fazla sanalda görüntülü sesli falan girersiniz sonra beraber aktivite yaparsınız oyun vs cart curt biraz ilgili görünmek için her kelimesine kalp falan at iltifat et canım yavrum kuşum diye, sonra pek fazla çaktırmadan yanında olsam şöyle bakarım öperim falan abartmadan ufak ufak şımar ama cinsel olarak girme sakın. Kızın regl döneminde biraz daha sıcak samimi davran o ilgi yeter daha doğrusu sanalda en fazla bu kadar olur, baktin küçük kızın aradığı ilgi dünyalar ötesi sal direk ondan olmaz zaten.

kanka kız senin tipini begenmiyo ilgin için kullanıuyo seni bırak kızı engelle konusma bi daha cok ciddiyim

kız senden utanıyo kanka begenmiyo seni ilgi falan verme engelle
Hocam ilk tanistimizda ben sormuştum nasıl erkeklerden hoslanirskn diye tipede bakmiyorki şuan deniyoruz zaten beni sevmiyor zamanla işte

Hocam yani ondan beklemiyorum şöyle böyle demek doğru değil bana göre, konuşma kısmı ise sanaldan nasıl takılacaksınız yani hani en fazla ne yapılabilir sanalda? O baya filmlerde olduğu gibi ilgi aşk bekliyorsa zor, en fazla sanalda görüntülü sesli falan girersiniz sonra beraber aktivite yaparsınız oyun vs cart curt biraz ilgili görünmek için her kelimesine kalp falan at iltifat et canım yavrum kuşum diye, sonra pek fazla çaktırmadan yanında olsam şöyle bakarım öperim falan abartmadan ufak ufak şımar ama cinsel olarak girme sakın. Kızın regl döneminde biraz daha sıcak samimi davran o ilgi yeter daha doğrusu sanalda en fazla bu kadar olur, baktin küçük kızın aradığı ilgi dünyalar ötesi sal direk ondan olmaz zaten.
Hocam şuan reglde konusuçak konuda bulamıyorum ara sıra bu neyden olabiliyor

Son düzenleme:
Hocam zaten ilk başta ben sormuştum nasıl erkeklerden hoslanirskn diye o demişti nasıl ilgi vericem peki ona neler yapmam lazim

Hocam utanıyor valla bilmiyorum kaçkere konustuk
utanıyosa bırak gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye