chestron55
80+

- Reaksiyon skoru
 - 16

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Haklısınız hocam benden daha fazla ilgi gösteren biri olursa beni siler diye aklimda düşünceler var ama bana öyle yapicani zannetmiyorum bilemiyorum daha doğrusu onunla ne konuşmam lazım ki karşıma alıpKlasik sorunlu ve ailesi vs tarafından bazı nedenler yüzünden sevilmeyen kendisini çirkin hisseden bir model gibime geldi açıkçası. Üstelik sanaldan yaptın aynı şehirdesiniz bahane olarak ise utanmak hım o yaş için olabilir, veya eli yüzü düzgün olmadığı için seni sevse bile klasik kız kafasında olduğu için direk çirkinim acaba beni istermi modlarına girmiş bile çoktan. Yaşı küçük ama pek fazla olgun değilse senin durumunu anlayacağını zannetmiyorum, üstelik daha önceden sevgili yapmış diyorsunuz bir süre konuşmuşlar falan ayakları. Bana kalırsa sen kendine odaklan, sevip sevilmeyi öğren buna bir şey demiyorum ama genelde böyle durumlarda çok fazla sorun olduğu için eninde sonunda o ilişki bitiyor. Akabinde değmeyecek birisine deli gibi ilgi verirsen en kısa sürede kız biraz daha açıldığında başkaları ona daha iyi ilgi verdiği an seni güzel bir kapıya koyar. Karakterini bilmiyoruz karşı tarafın ama bu yaştaki kısım genelde böyle oluyor, yok hayır düzgün birisi diyorsanız ilgi sevgi olarak hediye alabilirsin veya daha çok sanala yoğunlaştığı için görüntülü konuşma teklifleri yapabilirsiniz şımarabilirsiniz ama bunlardan önce karşınıza alın bir konuşun derim yoksa "bono olgosoz borokton oyroloyorom sondon" deyip seni yollamasın.![]()
	Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
Nasıl hocam sesli konuştukusta sen erkekten hoşlanıyosun SINSJNSJS