Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,738
Kardeşim bırak şimdi karıyı kızı hayatına odaklan daha küçüksünüz
Ailesi tarafından sevilmemis hocam geçmişte de çok tok kötü travma gecirmisKendine bağlamış sizi. Eğer bir kız beni kimse sevmiyor gibi şeyler diyorsa, çok yüksek ihtimalle amacı gönül eğlendirmek, manipüle ediliyorsunuz haberiniz olsun.
Şimdi herkes aynı diyemem, ama aynı olay başıma 3 kez geldiği için tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Kızın yaşı 14 hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eminmisiniz hocam neden
Doğru hocam ama ben ona güveniyorum ama yalan konuştuğunu görmedim hiç kaçkere test ettim dürüst ama ilgi vermem lazım onaŞimdi herkes aynı diyemem, ama aynı olay başıma 3 kez geldiği için tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Ohooo inanmayın herkese böyle. Yüz yüze görüşmediğiniz birine bağlanmayın lütfen. Karşında ki kişiyi sadece sanal ortamda görmüşsün unutma bunu.Ailesi tarafından sevilmemis hocam geçmişte de çok tok kötü travma gecirmis
Hocam kızın eskiden sevgilisi olmuş oda Sanaldan erkek arkadaşıyla konuşmuş hep 1 sene boyuncaOhooo inanmayın herkese böyle. Yüz yüze görüşmediğiniz birine bağlanmayın lütfen. Karşında ki kişiyi sadece sanal ortamda görmüşsün unutma bunu.
Daha fazla bir şey demeyeceğim. Dikkatli ol sadece. Her şeye hazırlıklı olun sonrasında üzülen taraf sen olursunHocam kızın eskiden sevgilisi olmuş oda Sanaldan erkek arkadaşıyla konuşmuş hep 1 sene boyunca
Anladım hocam teşekkür ederimm dikkatli olucamDaha fazla bir şey demeyeceğim. Dikkatli ol sadece. Her şeye hazırlıklı olun sonrasında üzülen taraf sen olursun
Bunun cevabını bende pek bilmiyorum bilsemde söylemem bunu sana yapamam çünkü senin zararınaHocam haklısınız ama çok seviyorum o yüzden ilgi vermek istiyorum birde çok üzülüyorum seveni fazla yok o yüzdende bende ilgi vermek istiyorum ama nasil vericem
usta sen erkekten hoşlanıyosun SINSJNSJSEminim hocam sadece utanıyor ama ben ilgi veremiyorum daha doğrusu bilmiyorum ne yapicam çok çaresizim hocammüsaitte olamıyoruz bazen 2 mizden birisi ama çok önemli degilde o
knk iban iste ibanına para at başka aklıma gelmiyor nasıl ilgi verebilirsinEminim hocam sadece utanıyor ama ben ilgi veremiyorum daha doğrusu bilmiyorum ne yapicam çok çaresizim hocammüsaitte olamıyoruz bazen 2 mizden birisi ama çok önemli degilde o