Çok fazla ilgi nasıl verilir

Kardeşim bırak şimdi karıyı kızı hayatına odaklan daha küçüksünüz

Kendine bağlamış sizi. Eğer bir kız beni kimse sevmiyor gibi şeyler diyorsa, çok yüksek ihtimalle amacı gönül eğlendirmek, manipüle ediliyorsunuz haberiniz olsun.
Ailesi tarafından sevilmemis hocam geçmişte de çok tok kötü travma gecirmis

Kızın yaşı 14 hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eminmisiniz hocam neden
Şimdi herkes aynı diyemem, ama aynı olay başıma 3 kez geldiği için tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Şimdi herkes aynı diyemem, ama aynı olay başıma 3 kez geldiği için tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Doğru hocam ama ben ona güveniyorum ama yalan konuştuğunu görmedim hiç kaçkere test ettim dürüst ama ilgi vermem lazım ona

Ailesi tarafından sevilmemis hocam geçmişte de çok tok kötü travma gecirmis
Ohooo inanmayın herkese böyle. Yüz yüze görüşmediğiniz birine bağlanmayın lütfen. Karşında ki kişiyi sadece sanal ortamda görmüşsün unutma bunu.

Ohooo inanmayın herkese böyle. Yüz yüze görüşmediğiniz birine bağlanmayın lütfen. Karşında ki kişiyi sadece sanal ortamda görmüşsün unutma bunu.
Hocam kızın eskiden sevgilisi olmuş oda Sanaldan erkek arkadaşıyla konuşmuş hep 1 sene boyunca

Hocam kızın eskiden sevgilisi olmuş oda Sanaldan erkek arkadaşıyla konuşmuş hep 1 sene boyunca
Daha fazla bir şey demeyeceğim. Dikkatli ol sadece. Her şeye hazırlıklı olun sonrasında üzülen taraf sen olursun

Hocam haklısınız ama çok seviyorum o yüzden ilgi vermek istiyorum birde çok üzülüyorum seveni fazla yok o yüzdende bende ilgi vermek istiyorum ama nasil vericem
Bunun cevabını bende pek bilmiyorum bilsemde söylemem bunu sana yapamam çünkü senin zararına

Eminim hocam sadece utanıyor ama ben ilgi veremiyorum daha doğrusu bilmiyorum ne yapicam çok çaresizim hocam 🥺 müsaitte olamıyoruz bazen 2 mizden birisi ama çok önemli degilde o
usta sen erkekten hoşlanıyosun SINSJNSJS

Eminim hocam sadece utanıyor ama ben ilgi veremiyorum daha doğrusu bilmiyorum ne yapicam çok çaresizim hocam 🥺 müsaitte olamıyoruz bazen 2 mizden birisi ama çok önemli degilde o
knk iban iste ibanına para at başka aklıma gelmiyor nasıl ilgi verebilirsin

Klasik sorunlu ve ailesi vs tarafından bazı nedenler yüzünden sevilmeyen kendisini çirkin hisseden bir model gibime geldi açıkçası. Üstelik sanaldan yaptın aynı şehirdesiniz bahane olarak ise utanmak hım o yaş için olabilir, veya eli yüzü düzgün olmadığı için seni sevse bile klasik kız kafasında olduğu için direk çirkinim acaba beni istermi modlarına girmiş bile çoktan. Yaşı küçük ama pek fazla olgun değilse senin durumunu anlayacağını zannetmiyorum, üstelik daha önceden sevgili yapmış diyorsunuz bir süre konuşmuşlar falan ayakları. Bana kalırsa sen kendine odaklan, sevip sevilmeyi öğren buna bir şey demiyorum ama genelde böyle durumlarda çok fazla sorun olduğu için eninde sonunda o ilişki bitiyor. Akabinde değmeyecek birisine deli gibi ilgi verirsen en kısa sürede kız biraz daha açıldığında başkaları ona daha iyi ilgi verdiği an seni güzel bir kapıya koyar. Karakterini bilmiyoruz karşı tarafın ama bu yaştaki kısım genelde böyle oluyor, yok hayır düzgün birisi diyorsanız ilgi sevgi olarak hediye alabilirsin veya daha çok sanala yoğunlaştığı için görüntülü konuşma teklifleri yapabilirsiniz şımarabilirsiniz ama bunlardan önce karşınıza alın bir konuşun derim yoksa "bono olgosoz borokton oyroloyorom sondon" deyip seni yollamasın. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri