Çok fazla ilgi nasıl verilir

Hocam ilk tanistimizda ben sormuştum nasıl erkeklerden hoslanirskn diye tipede bakmiyorki şuan deniyoruz zaten beni sevmiyor zamanla işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şuan reglde konusuçak konuda bulamıyorum ara sıra bu neyden olabiliyor
Sen yine normal davran regl dönemlerine aldırış etme bir sinirlenir bir mutlu olur bir duygulanır. Aranızda ne geçiyor bilmem ama sorarsa konu bulamıyorum dersin elbet hep konuşacak değilsiniz sonuçta.

Sen yine normal davran regl dönemlerine aldırış etme bir sinirlenir bir mutlu olur bir duygulanır. Aranızda ne geçiyor bilmem ama sorarsa konu bulamıyorum dersin elbet hep konuşacak değilsiniz sonuçta.
Zaten bana daha önce geç cevap vermen sorun değil demişti ama beni çıkmaza sürüklüyor geçen günaydin yazmamistim bayadir yazmiyordun gerçi neden günaydın yazmadin yazmanı istitordum diyor ama konuşurken kısa cevapler veriyor soğukta davraiyor bı sıcak bı soğuk regl olmadan öncede böyle ne yapmaya çalışiyor anlamadım bi turlu

Zaten bana daha önce geç cevap vermen sorun değil demişti ama beni çıkmaza sürüklüyor geçen günaydin yazmamistim bayadir yazmiyordun gerçi neden günaydın yazmadin yazmanı istitordum diyor ama konuşurken kısa cevapler veriyor soğukta davraiyor bı sıcak bı soğuk regl olmadan öncede böyle ne yapmaya çalışiyor anlamadım bi turlu
Kızlar genelde öyle sorun yok der 1 2 kere günaydın yazmazsın sorun olarak görür. Bence regl dönemiyle alakasız sana direk soğuk davranıyor seviyorsa öyle davranmaz belki ilgili davranamadığın için soğumaya başlıyor olabilir. Soğuk davranmayı bırak sorun varsa çözelim falan de oradan konuya girerse kendini iyi bir şekilde ifade et halledin işte.

Kızlar genelde öyle sorun yok der 1 2 kere günaydın yazmazsın sorun olarak görür. Bence regl dönemiyle alakasız sana direk soğuk davranıyor seviyorsa öyle davranmaz belki ilgili davranamadığın için soğumaya başlıyor olabilir. Soğuk davranmayı bırak sorun varsa çözelim falan de oradan konuya girerse kendini iyi bir şekilde ifade et halledin işte.
Hocam zaten sevmiyor zamanla deniyoruz sana aşık olurmuyum severmiyim bilmiyorum dedi bana evet ilgisiz davranani sevmiyor bana demişti daha önce neden soğuk davranıyorsun dedim öyle değildi diyo

Yüz yüze gorusmemizin imkanı yok hocam asla görüşmem maskeyle çıkmıyor tabi 😆 ama benden çok utanıyor gibime geldi arkadaşlarıyla çıkıyor hep bide biraz ergen tipli 14 yaşı var o yüzdende böyle olabilir benimkisi 16 ama bilmiyorum utaniyor o
Hocam merakımdan soruyorum konum Bursa mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri