Neler Yeni

Çok iyi ses kasılacak kulaklık önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Burak
Kablosuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgim yok ama alınabilir
Cloud 2 ye göre ses şiddeti daha az hocam cloud 3 hepsini kullandım açıkçası mikrofon hariç cloud 3 beklentiyi tam karşılamıyor diyebilirim ses kasma konusunda cloud 2 burada daha ön planda ses kasmada.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Alper Kaplan
Cloud 2 ye göre ses şiddeti daha az hocam cloud 3 hepsini kullandım açıkçası mikrofon hariç cloud 3 beklentiyi tam karşılamıyor diyebilirim ses kasma konusunda cloud 2 burada daha ön planda ses kasmada.
Olabilir hocam ben memnunum %45 de kullanıyorum valoda gayet yüksek bir sese ve ses kasma potansiyeline sahip. Tek sıkıntı ses kartı olmadığı için ses kalitesi bi tık kötü geldi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Burak
Olabilir hocam ben memnunum %45 de kullanıyorum valoda gayet yüksek bir sese ve ses kasma potansiyeline sahip. Tek sıkıntı ses kartı olmadığı için ses kalitesi bi tık kötü geldi
O durumu sanırım harici bir ses kartı takıp PC ye çözülebilir değil mi?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Ali
Geldiği gibi mi kullanıyorsunuz ayar yaptınız mı ?

Farway

80+ Silver
Vallahi dostum bu güne kadar 8 10 kulaklığı direkt satın alarak kullandım, aktif olarakta Havit, Sennheiser GSP350 ve HyperX Cloud3 wireless kullanıyorum. Aralarında en iyi ses kasan Sennheiser GSP350, en rahatı ve ses konusunda en dengelisi ise Cooler Master MH752 yi malesef rahmetli ettim, ama bence hâla alınabilecek en iyi kulaklıktır fiyatına bakınca da rakipleri hâla aynı.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Burak
Normalde kullandım ayar da yaptım Dolby atmos satın alıp denedim+ razer ın programı thx ondan geçmişte kulaklığını kullanırken almıştım ordanda denedim tatmin etmedi açıkçası

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hocam o oyunu nerden alabiliyoruz güvenilir bi şekilde
kendi sitesi üzerinden satın alabilirsiniz çok sağlam oyundur ama alışması uzun sürer

Vallahi dostum bu güne kadar 8 10 kulaklığı direkt satın alarak kullandım, aktif olarakta Havit, Sennheiser GSP350 ve HyperX Cloud3 wireless kullanıyorum. Aralarında en iyi ses kasan Sennheiser GSP350, en rahatı ve ses konusunda en dengelisi ise Cooler Master MH752 yi malesef rahmetli ettim, ama bence hâla alınabilecek en iyi kulaklıktır fiyatına bakınca da rakipleri hâla aynı.
fsp 350 eski kulaklık olmasına rağmen 20 bin civarlarında satılıyor gerçekten eder mi ?

Farway

80+ Silver
kendi sitesi üzerinden satın alabilirsiniz çok sağlam oyundur ama alışması uzun sürer

fsp 350 eski kulaklık olmasına rağmen 20 bin civarlarında satılıyor gerçekten eder mi ?
Hayır etmez, ben 2 sene önce 400 liraya Mediamarkt'tan teşhir olarak aldım O zaman düz GSP300 1000 lira bu da 1500 liraydı, Cooler Master MH752 de 850 liraydı, ben de ucuz diye aldım. En net ses kasılan kulaklıktır aralarından GSP350 ama konfor konusu çokta iyi değil, bir de kulaklık yastıkları dikişlerden açılıyor, sesleri tiz. Ben iddiamın arkasındayım Cooler Master MH752 alıpta beğenmeyecek kimse yoktur, beğenmeyen de getirsin ben iade alıcam.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Hayır etmez, ben 2 sene önce 400 liraya Mediamarkt'tan teşhir olarak aldım O zaman düz GSP300 1000 lira bu da 1500 liraydı, Cooler Master MH752 de 850 liraydı, ben de ucuz diye aldım. En net ses kasılan kulaklıktır aralarından GSP350 ama konfor konusu çokta iyi değil, bir de kulaklık yastıkları dikişlerden açılıyor, sesleri tiz. Ben iddiamın arkasındayım Cooler Master MH752 alıpta beğenmeyecek kimse yoktur, beğenmeyen de getirsin ben iade alıcam.
hs80 max hakkında düşüncen var mı reis

Farway

80+ Silver
hs80 max hakkında düşüncen var mı reis
Kullanmadım, Corsair sadece HS50 almıştım o da sesi azdı ve çok çabuk kırıldı sonra Corsair almadım ama HS80 Max hakkında hep iyi yorumlar duydum. Cloud 3 Wireless DTS alıp geçebilirsin bence.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam ben 2 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum stok hailinde beğenmedim bu dts headphone halinide beğenmedim ama kulaklık aşırı rahat vs dolby accses kullanıuoyurm aşırı memnunum ayarlarımı paylaşabilirim

hocam dolby accsess le çözdüm o sprunu ben 40 lira verip ömürlük ayarlarımı paylaşabilirim isterseniz

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Alper Kaplan
hocam ben 2 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum stok hailinde beğenmedim bu dts headphone halinide beğenmedim ama kulaklık aşırı rahat vs dolby accses kullanıuoyurm aşırı memnunum ayarlarımı paylaşabilirim

hocam dolby accsess le çözdüm o sprunu ben 40 lira verip ömürlük ayarlarımı paylaşabilirim isterseniz
cloud 3 içinmi ? olur valla bende almayı düşünüyorum dolby i

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yunus Emre Uzun
aynen hocam cloud 3 wireless kullanıyorum bu ayarları yapamasaydım iade edecektim ses kalitesi sarmamıştı beni yani 5k vermişim ses az geliyordu bende dolby ile çözdüm devrim gibi fark yarattı şahsen denemenizi tavsiye ederim

1742222711128.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,756
Üyeler
170,248
Son üye
ademovich