Neler Yeni

Çok iyi ses kasılacak kulaklık önerisi

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Alper Kaplan
aynen hocam cloud 3 wireless kullanıyorum bu ayarları yapamasaydım iade edecektim ses kalitesi sarmamıştı beni yani 5k vermişim ses az geliyordu bende dolby ile çözdüm devrim gibi fark yarattı şahsen denemenizi tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
alır almaz yapacağım hocam. Benim şikayet ettiğim durum şu. Ses sanki arkaplandan geliyormuş gibi böyle kötü kalite ile geliyordu oyunun içinde yaşıyor gibi hissettirmiyordu

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Yunus Emre Uzun
alır almaz yapacağım hocam. Benim şikayet ettiğim durum şu. Ses sanki arkaplandan geliyormuş gibi böyle kötü kalite ile geliyordu oyunun içinde yaşıyor gibi hissettirmiyordu
hocam ücretsiz denemesi var 7 günlük micosoft mağazadan deneyin beğenirseniz satın alırsınız aynı şekil bende seslerin bi daha tok gelmesini istiyordum çok tiz geliyordu yani telefon kulaklığımış gibi dolbyden sonra aşırı memnun kaldım kalmasam iadeyi patlatıyordum :D

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Doğukan Barut
Arkadaşlar escape from tarkov oynuyorum ve çok iyi ses kasabileceğim kulaklık önersine ihtiyacım var ne önerirsiniz?
razer kraken hypersense, titreşimli motor da var acayip iyi brom kullanıyorum tavsiye ederim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Kullanmadım, Corsair sadece HS50 almıştım o da sesi azdı ve çok çabuk kırıldı sonra Corsair almadım ama HS80 Max hakkında hep iyi yorumlar duydum. Cloud 3 Wireless DTS alıp geçebilirsin bence.
yok bende hs 80max var da kullandınız mı daha önce diye ondan sordum aradaki fark nasıl diye saolun

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Alper Kaplan
hocam ücretsiz denemesi var 7 günlük micosoft mağazadan deneyin beğenirseniz satın alırsınız aynı şekil bende seslerin bi daha tok gelmesini istiyordum çok tiz geliyordu yani telefon kulaklığımış gibi dolbyden sonra aşırı memnun kaldım kalmasam iadeyi patlatıyordum :D
okeyy
sağolun

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Yunus Emre Uzun
razer kraken hypersense, titreşimli motor da var acayip iyi brom kullanıyorum tavsiye ederim
hocam kraken v3 pro mu kullanıyorsun ikinci el de onu alacaktım fakat birkaç yorum okudum driver bozuk vs ikinci elde 3.5k dı üste 1k atıp sıfır cloud3 wireless aldım

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Doğukan Barut
hocam kraken v3 pro mu kullanıyorsun ikinci el de onu alacaktım fakat birkaç yorum okudum driver bozuk vs ikinci elde 3.5k dı üste 1k atıp sıfır cloud3 wireless aldım
krakev v3 hypersense kullanıyorum hocam gayet de memnunum prosun driver sorunu yaşayanlar vardı o yüzden tercih etmedim hem ne gerek var o kadar paraya. Daha iyisini daha ucuza aldım miss gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

krakev v3 hypersense kullanıyorum hocam gayet de memnunum prosun driver sorunu yaşayanlar vardı o yüzden tercih etmedim hem ne gerek var o kadar paraya. Daha iyisini daha ucuza aldım miss gibi
yaw karakter hareket ediyor benim kulaklık titriyor ömrümde ilk defa böyle bir şey yaşadım aşrı sarıyor özellikle metro serisinde ufff kar sesi yaratık falan fistan muazzam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,596
Üyeler
170,217
Son üye
efeakb
Top Bottom