Gurkanpiro
80+ Platinum
cok kilo aldım neler yapmalıyım neye dikkat etmelimiyim
Gün içinde bol su tüketmeye çalış. Kendine adım koy ve günlük o adım kadar yürümeyi dene. Veya adım yerine egzersiz de olabilir. Yemeğinden karbonhidratları, şekeri ve tuzu çıkar. Çıkaramıyorsan da eğer tuzu ve şekeri minimuma düşür. (şekerli meyveler karpuz, üzüm kavun gibi meyvelerden ziyade elma ve şeftali tüketmeye çalış.) Ara öğün (öğle ve ikindi) kuru yemiş fındık badem ceviz tüketmeye çalış. Ağırlıklı olarak sebze ve et tüketmeye çalış porsiyon ölçüsüne dikkat et. 2 porsiyon yiyorsan 1 porsiyomda kal. Böylelikle kilo verebilirsiniz hocam. (Yeşil çaya öncelik vermeyi de ihmal etmeyin)cok kilo aldım neler yapmalıyım neye dikkat etmelimiyim
çok su günlük en az 10 bin adım günde iki öğün şeker yok (meyve yemeni tavsiyeler ederim onun yerine) yediklerini de çok az azaltıp yağlı şeyler yemezsen verebileceğini düşünüyorum bu şekilde kendimi çok zorlamayarak 2/3 ay içinde 86 dan 68 e düştüm (180 olduğum için 68 biraz az kalıyordu geri 73 e çıktım şuan stabil gayet iyi)cok kilo aldım neler yapmalıyım neye dikkat etmelimiyim
Yememelisin , yemecok kilo aldım neler yapmalıyım neye dikkat etmelimiyim