Neler Yeni

Çok mu kiloluyum? Ne yapmalıyım?

16 yaşındayım. 1 yıl önce boyum 176 cm kilom 63tü. Bu yaz başı yani Mayıs ayı civarı yine boyum 176 idi kilomda 67 falandı. Şu anda ise kilom 82 boyum ise hala 176. Sizce çok mu kiloluyum? Yazın bilgisayar etkisiyle kilo aldığımı düşünüyorum çünkü hiç bilgisayar başından kalkmadım. Bir de işin ilginç tarafı 82 kilo olmama rağmen dar giyinmediğim sürece kalıplı duruyorum. Akrabalarımda sen aldıkça genişliyorsun falan demişti. Bunun iyi bişey olduğunu düşünüyorum. Sizce şişko muyum? sizce bi de boyum durdu mu?

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
hocam yağ yoksa hiç bir sıkıntı yok bence fit duruyorsan m**elerin sarkmıyorsa felan

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın
16 yaşındayım. 1 yıl önce boyum 176 cm kilom 63tü. Bu yaz başı yani Mayıs ayı civarı yine boyum 176 idi kilomda 67 falandı. Şu anda ise kilom 82 boyum ise hala 176. Sizce çok mu kiloluyum? Yazın bilgisayar etkisiyle kilo aldığımı düşünüyorum çünkü hiç bilgisayar başından kalkmadım. Bir de işin ilginç tarafı 82 kilo olmama rağmen dar giyinmediğim sürece kalıplı duruyorum. Akrabalarımda sen aldıkça genişliyorsun falan demişti. Bunun iyi bişey olduğunu düşünüyorum. Sizce şişko muyum? sizce bi de boyum durdu mu?
hocam şöyle diyim sana bende 1.80 85 kiloyum ama yağ var bende çok fazla değil ama görünüş etkiliyor biraz hafif yağ yaksam mesela daha fit daha estetik durucam zamanla insanlar kilo alır verir önemli olan yağsız ve temiz kilo almak beslenmen çok önemli yediğin içtiğin tüketiklerine dikkat et bol bol suyunu iç sporunu yap evde dahil olsa program yap kendine 1.2 saatlik

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berat
Boyunun uzaması durmuş olabilir, yediklerine dikkat etmende fayda var. 176 boy için ideal kilo 68-72 arasındadır. Spor yapman ve alman gereken kaloriden fazlasını almamaya özen göstermen gerekli.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
sarkmıyor hocam ama öyle fitte değilim. dar giyinmediğimden çok göze batmıyor.
hocam mekik + şınav çekseniz düzenli olarak vücudunuz azda olsa yağ yakar yerine oturur bence
bende kiloluydum göbeğim çok vardı her gün 100 mekik bazen 10 şınav felan çektim gitti 3 ay boyunca

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyunun uzaması durmuş olabilir, yediklerine dikkat etmende fayda var. 176 boy için ideal kilo 68-72 arasındadır. Spor yapman ve alman gereken kaloriden fazlasını almamaya özen göstermen gerekli.
Bu yaşta durmuş olması anormal değil mi? Belkide durduğundan dolayı bu kadar almış olabilirim. Spor yapmak istiyorum ama eve zaten geç geliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mekik + şınav çekseniz düzenli olarak vücudunuz azda olsa yağ yakar yerine oturur bence
bende kiloluydum göbeğim çok vardı her gün 100 mekik bazen 10 şınav felan çektim gitti 3 ay boyunca
işe yarayacaksa cidden denerim.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Çok değil ama fazladan kilon var. Boy uzaman konusunda da yorum yapmak zor anne babaya bağlı biraz.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Annem 150 de babam ve baba tarafım 180 ila 200 cm arası. ideal kilomu geçtiğimin farkındayım sence ne kadar versem vücut oturur.
ben de seninle aynı boyda sayılırım en fit hissettiğim zaman 72 kilo olduğum zamanlardı. Sporu aksatma eve geç geliyorum diyorsan şınav, mekik, plank gibi temel hareketleri yaparak kendini daha iyi hissedebilirsin bu konuda.

ben de seninle aynı boyda sayılırım en fit hissettiğim zaman 72 kilo olduğum zamanlardı. Sporu aksatma eve geç geliyorum diyorsan şınav, mekik, plank gibi temel hareketleri yaparak kendini daha iyi hissedebilirsin bu konuda.
Bende 68ken falan yüz hattım ve vücudum hoş duruyordu gibime geliyor ama bir yandanda 68kenki halim aşırı cılız geliyor. Şu anki halimdende pek memnun değilim ama yapılı durmak nedense bi hoşuma da gidiyor. 75 falan olsam ideal midir hocam?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Bende 68ken falan yüz hattım ve vücudum hoş duruyordu gibime geliyor ama bir yandanda 68kenki halim aşırı cılız geliyor. Şu anki halimdende pek memnun değilim ama yapılı durmak nedense bi hoşuma da gidiyor. 75 falan olsam ideal midir hocam?
Sizin için ideal olabilir ancak sadece kiloyla olabilirmiş gibi düşünmüyorum ben. Sporla beraber daha da yapılı durduğunu hissedersin üstüne özgüvenin artar. Gerçekten terapi gibi tavsiye ederim.

Sizin için ideal olabilir ancak sadece kiloyla olabilirmiş gibi düşünmüyorum ben. Sporla beraber daha da yapılı durduğunu hissedersin üstüne özgüvenin artar. Gerçekten terapi gibi tavsiye ederim.
Yaza kadar 90ı geçmem diye düşünüyorum. Yazın düzgün bir sporla güzel bir vücut yapma hedefim var. şu an okul olduğundna bunu yapamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,020
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom