Ben müzik dinlemeyi seviyorum hep müzik dinliyorum geçen gün internette görmüştüm çok müzik dinlemek sözel iletişimi engeller diye duydum ben kekemeyim konuşmamı etkiler mi sizce? Çok müzik dinlemek sözel iletişimi engeller mi sizce?
Günün 24 saati dinlersek bir şey olur mu hocam?Hocam hiç böyle bir şey duymadım günün 24 saati dinlemiyorsanız bir şey olmaz
Günde 1 bazen 2 saat müzik dinliyorum en fazla 3 saat de oluyor bazenHocam hiç böyle bir şey duymadım günün 24 saati dinlemiyorsanız bir şey olmaz
Bı b*k olmaz ua ne alakaGünde 1 bazen 2 saat müzik dinliyorum en fazla 3 saat de oluyor bazen
Hocam iletişim engellemesi için min 24 saat dinlemen lazım anlamında demiştimGünün 24 saati dinlersek bir şey olur mu hocam?
bir şey olmaz hocam kasmayın o kadarGünde 1 bazen 2 saat müzik dinliyorum en fazla 3 saat de oluyor bazen
Bende full dinliyorum. Yani insanlarla konuşmak istemiyorsanız size yararlıdır.Ben müzik dinlemeyi seviyorum hep müzik dinliyorum geçen gün internette görmüştüm çok müzik dinlemek sözel iletişimi engeller diye duydum ben kekemeyim konuşmamı etkiler mi sizce? Çok müzik dinlemek sözel iletişimi engeller mi sizce?