Neler Yeni

Çok sevdiğiniz Mansur başkan

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İzlemek istemeyenler :
Kör ve bağnazdırlar
Kendilerine yediremiyorlar.
Mansur Yavaş çok başarılı bir şekilde algı yapmış. Buna Stanker bile kanmış.
Tarafsız olmak istiyorsanız izlersiniz :
😂😂😂😂😂
images.jpeg-11.jpg

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
videodakiler çok boş yapıyor ilk başta itham ettikleri konuda'da Mansur Başkan ağızlarının payını veriyor ampüllere adamın bir kötülüğünü görmedim ben gayet iyi yönetiyor
Wow! Bunu yapan akp li belediye olsa görürdüm sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin blog siten yok mu zaten? Git oraya yaz, burayı kirletme.
En temel hakkım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
Ben ne diyim sen ne anliyin

Yorum yok.

@DoğuamaBatı @Arex gibi ön yargılı olmayıp izlemek isteseniz keşke.
Akp belediyesi sömürüp gitmiş adama kalmamış bütçe bütçe istiyor onay verilmiyor. Aynısı ekrem İmamoğlu içinde geçerli adamlar icraat yapacaz bütçe lazım diyorlar yukardaki tek adam saolsun hayir olmaz diyor nedenmi sen icraat yapamaki sendem sonra tekrar kazanalım. Sanki Mansur Yavaş dan öncesi icraat yapmışta konuşuyorlar her gelen boş.

s-1d11f245a5b720d10d7a8c1cf1707e0022b7fb73.jpg

Neyse .d

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Wow! Bunu yapan akp li belediye olsa görürdüm sizi

En temel hakkım.
Akp'li belediyeler çok iyi çalışıyor ama bir konuda cepçilik ülkeyi borç batağına çektiler para bırakmadılar o adam başa geldiğinde birsürü borcuda üstlendi elinden gelenin en iyisini yapıyor imkanların izin verdiğince

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sanki keyfimden sevmiyorum akp yi??? Herşeye dini alet ediyor adamlar, yaptığı konglerelere bak bu dönemde. 🤨
Yaw konu o değil. Zaten ben AKP sütten çıkmış ak kaşık demiyorum.
Sadece mansur yavaş ın gerçek yüzünü görmek istiyorsan izlersin videoyu.

Adam belediye meclisi kanununa aykırı olarak kendi yetki alanı kapsamında diktatörlük yapıyor. Bu bana KK yi hatırlattı.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
İzlemek istemeyenler :
Kör ve bağnazdırlar
Kendilerine yediremiyorlar.
Mansur Yavaş çok başarılı bir şekilde algı yapmış. Buna Stanker bile kanmış.
Tarafsız olmak istiyorsanız izlersiniz :

Körler karşı çıkmaya başladı evet beklendiği gibi.
Tabii ki yine yol ve metroya değinmeden geçememiş haber yapan kişiler :)

Ya siz hala anlayamadınız olayı. Bir olayın sadece ufak bir kesitini izleyerek hangi konuda fikir sahibi oluyorsunuz? Adamlar bi de ufak ufak kesitler koymuş Mansur Yavaş böyle mi gerçekten diyor :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Akp'li belediyeler çok iyi çalışıyor ama bir konuda cepçilik ülkeyi borç batağına çektiler para bırakmadılar o adam başa geldiğinde birsürü borcuda üstlendi elinden gelenin en iyisini yapıyor imkanların izin verdiğince
Videonun hepsini izlemezsen böyle kalırsın işte cahıl yorumlarınla. Kendisi seçimden önce ne kadar borç var ne kadar kaynak var biliyordu.

Mansur Yavaş suya zam istedi %80 zam olsun diye. CHP tarafı evet derken AKP tarafı çoğunlukta olduğu için zam kabul olmadı. Ankara lılara haşırttı blackport olacaktı.
Bu sadece biri.

Tabii ki yine yol ve metroya değinmeden geçememiş haber yapan kişiler :)

Ya siz hala anlayamadınız olayı. Bir olayın sadece ufak bir kesitini izleyerek hangi konuda fikir sahibi oluyorsunuz? Adamlar bi de ufak ufak kesitler koymuş Mansur Yavaş böyle mi gerçekten diyor :)
Baştan sona olan kısmını koyuyorlar. Kısa olmasının sebebi adamın onlara söz vermemesi. Belediye meclisi kanununu çiğnemek suçuyla yargılanıyor.
Adam sizi şey yapsa gıkınız çıkmaz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yaw konu o değil. Zaten ben AKP sütten çıkmış ak kaşık demiyorum.
Sadece mansur yavaş ın gerçek yüzünü görmek istiyorsan izlersin videoyu.

Adam belediye meclisi kanununa aykırı olarak kendi yetki alanı kapsamında diktatörlük yapıyor. Bu bana KK yi hatırlattı.
Dostum son zamanlarda iktidarda olan saçmalıkları üst üste koyunca muhalefetin saçmalıkları arkasında kalıyor gözükmüyor artık, sen git imamoğluna dezenfektan soruşturması aç saçmalığa bakar mısın hayır imamoğlunu sevdiğimden değil eski ticaret bakanı fahiş fiyatla belediyeye kendi şirketinden dezenfektan almış ve bu kanıtlanmış belgelerle ona kimse bir şey demiyor bilmem anlatabildim mi . Mansur yavaş dediğin adam milliyetçi birisi ülkedeki siyasetçiler arasında en aklı başında olan adam.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Videonun hepsini izlemezsen böyle kalırsın işte cahıl yorumlarınla. Kendisi seçimden önce ne kadar borç var ne kadar kaynak var biliyordu.

Mansur Yavaş suya zam istedi %80 zam olsun diye. CHP tarafı evet derken AKP tarafı çoğunlukta olduğu için zam kabul olmadı. Ankara lılara haşırttı blackport olacaktı.
Bu sadece biri.

Baştan sona olan kısmını koyuyorlar. Kısa olmasının sebebi adamın onlara söz vermemesi. Belediye meclisi kanununu çiğnemek suçuyla yargılanıyor.
Adam sizi şey yapsa gıkınız çıkmaz.
Arkadaşım, eğer kuralları çiğniyorsan sesin de kesilir mikrofonun da kapatılır. Toplantı başlamadan önce verilmesi gereken belgeleri toplantı sırasında okuyorlar, tamamen propaganda amaçlı konuşmalar yapıyorlar ve böyle dahası. Doğru düzgün medeni bir şekilde yapılmayacaksa bu toplantılar mikrofonun kesilmesi gayet normal. Amaçlarından saptırılması ve kuralların bilinmemesine adam ne yapabilir başka?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostum son zamanlarda iktidarda olan saçmalıkları üst üste koyunca muhalefetin saçmalıkları arkasında kalıyor gözükmüyor artık, sen git imamoğluna dezenfektan soruşturması aç saçmalığa bakar mısın hayır imamoğlunu sevdiğimden değil eski ticaret bakanı fahiş fiyatla belediyeye kendi şirketinden dezenfektan almış ona kimse bir şey demiyor bilmem anlatabildim mi . Mansur yavaş dediğin adam milliyetçi birisi ülkedeki siyasetçiler arasında en aklı başında olan adam.
That is successful manupulating!
The Originals dizisinden etkilendiğim için İngilizce yazdım. Orda çok sık geçer bu kelime.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Bu sadece biri.
kralindan-yemedim-hayirdir-lan-sen-diyen-kiz_1470534.jpg

Dalga Geçmem bittiğine göre :D
(Mansur Yavaş Bu ülkedeki en aklı başında siyasetçidir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom