Neler Yeni

Çok sevdiğiniz Mansur başkan

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Yav hala öğrenemediniz konudan sapmamayı. Arkadaşım dediklerinde haklı olabilirsin fakat bu konudan tamamen saptırıyorsun. Yav Mansur hakkında bir şeyler söylesene neden malum parti hakkında görüş belirtiyorsun?
Soylemeye gerek var mi ? Allah goz vermis gor diye akil vermis anla diye kulak vermis duy diye arkadas bunlari kullanmiyorsa ben ne anlatayim.Ulkenin halini surekli soylemeyi seviyorum

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Soylemeye gerek var mi ? Allah goz vermis gor diye akil vermis anla diye kulak vermis duy diye arkadas bunlari kullanmiyorsa ben ne anlatayim.Ulkenin halini surekli soylemeyi seviyorum
Ya işte olay da tam olarak burda. Bu tarz kişiler genelde at gözlüğüyle bakıyorlar. Sen bu konuda ona, onun bilmediklerini anlat ki düşünsün at gözlüğünü çıkarsın. Sen gidip ona sert ve sinirli şekilde içini dökersen kime, neye yarar?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Ya işte olay da tam olarak burda. Bu tarz kişiler genelde at gözlüğüyle bakıyorlar. Sen bu konuda ona, onun bilmediklerini anlat ki düşünsün at gözlüğünü çıkarsın. Sen gidip ona sert ve sinirli şekilde içini dökersen kime, neye yarar?
Hocam haklizin haklisinde zibilyon tane insana bunlari duzgun bir dille.anlatmis biri olarak yasadigimi soyliyeyim millet sanki beyni yikanmis gibi ne anlatsam inanmiyor.Benimde artik bu yuzden tahammulum kalmadi gozu olan baska ulkeleri gorur yasam sartlarini gorur adamlar 2 gunluuk parasiyla bir aylik alisveri yapiyo burda aylik paraya aylik alisverisi zor yapiyon bunu anlanayan her zaman derim ya yandastir bir cikari vardir ya zengindir ya din sayesinde uyuyodur yada aklini kullanamiyordur

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hocam haklizin haklisinde zibilyon tane insana bunlari duzgun bir dille.anlatmis biri olarak yasadigimi soyliyeyim millet sanki beyni yikanmis gibi ne anlatsam inanmiyor.Benimde artik bu yuzden tahammulum kalmadi gozu olan baska ulkeleri gorur yasam sartlarini gorur adamlar 2 gunluuk parasiyla bir aylik alisveri yapiyo burda aylik paraya aylik alisverisi zor yapiyon bunu anlanayan her zaman derim ya yandastir bir cikari vardir ya zengindir ya din sayesinde uyuyodur yada aklini kullanamiyordur
Valla sen de haklısın. Yani anlamıyorum insanlar hiç mi düşünmüyor neden bu kadar insan nefret duyuyor bunlara karşı cidden
Bizim insanımız fanatikliği çok seviyor ne olursa olsun. Kendini haklı çıkarmayı ve birini sonsuza kadar savunmayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf meraktan seneler önce A Haberi açmıştım ekranda gördüğüm yazı:

TÜRK LİRASI AFGANİSTAN PARASINA GÖRE 10 KAT DEĞER KAZANDI

Bunu gördükten sonra zaten neden diye de düşünmeyi bıraktım.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Valla sen de haklısın. Yani anlamıyorum insanlar hiç mi düşünmüyor neden bu kadar insan nefret duyuyor bunlara karşı cidden
Bizim insanımız fanatikliği çok seviyor ne olursa olsun. Kendini haklı çıkarmayı ve birini sonsuza kadar savunmayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf meraktan seneler önce A Haberi açmıştım ekranda gördüğüm yazı:

TÜRK LİRASI AFGANİSTAN PARASINA GÖRE 10 KAT DEĞER KAZANDI

Bunu gördükten sonra zaten neden diye de düşünmeyi bıraktım.
Hadi yaslilari anliyorum bir kesim cahil saf ama abimicim bu adamlar genc ya allah askina bari bunlar yapmasin

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İzlemek istemeyenler :
Kör ve bağnazdırlar
Kendilerine yediremiyorlar.
Mansur Yavaş çok başarılı bir şekilde algı yapmış. Buna Stanker bile kanmış.
Tarafsız olmak istiyorsanız izlersiniz :

Körler karşı çıkmaya başladı evet beklendiği gibi.
Siyaset yasaklanmalı artık.

Avolay

80+ Gold
Yaw konu o değil. Zaten ben AKP sütten çıkmış ak kaşık demiyorum.
Sadece mansur yavaş ın gerçek yüzünü görmek istiyorsan izlersin videoyu.

Adam belediye meclisi kanununa aykırı olarak kendi yetki alanı kapsamında diktatörlük yapıyor. Bu bana KK yi hatırlattı.
Dikdatörlük dediğin AKP'nin usül bilmeziği. Zamanında yetiştirmiyorlar , Mansur Yavaş da bir dahakine bırakıyor ama sizinkiler homo saphiens gibi tepki gösterdiğinden olaylar büyüyor.

Caner az ötede oyna , bu propagandaları kimse yemez :)
Ankara halkına sorulduğunda birçok AKP'li dahil Mansur diyor.
Senin desteklediğin adamı beceriksiz gördüğüm Ana muhalefet partisi lideri televizyona çağırdı kaç kere.
Çıkmaya korkuyor daha , dön bir kendine bak bu adam neden elinde metin olmadan konuşamıyor diye ;)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
kanka tamam da konuyla ne alakası var ki
Ne demek ne alakasi var konuşarak gidiyoruz cevap a cevap olarak veriliyor öncesini okursan anlarsin mansur yavaş hakkinda sayfa sayfa konusulacak bir şey yok. Siyasetin bütün bir şey olduğunu bilin artik.

Avolay

80+ Gold
Kavga çıkıyor %100.
2. olarak burası siyaset forumu değil teknoloji forumu. Siyaset bizim aramızı açıyor hocam.
Bazılarıyla açılması iyi oluyor.
Kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,090
Üyeler
168,081
Son üye
Zedways
Top Bottom